Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: SD 1GB a více do MDA Compakt

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    39

    Tak jsem si s radostí objednal SanDisk 1GB SecureDigital Ultra II s USB a těžce jsem litoval. V PC karta fungovala na 100%, ale v MDA nic. Můžete lidičky poradit jaká Vám funguje s mda C karta od 1GB a více? Díky Vláďa
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jj.. Ty Ultra II. dělali s PDA/MDA problémy.. Já používám 1GB Kingsona.. Obyčejného (nevysokorychlostního).. Jede to naprosto v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    21

    Používám GOOD SD 1 GB MDA Compact a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    ja mam 1GB KingStone MMC plus vali v poho
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    viz podpis.. bez nejmenších problémů..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Svou 4GB SD kartu jsem vsunul do pritelova Compacta a....funguje.
    Samozrejme, ze jsem si ji pak zase vytahl zpet
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    SanDisk 1GB MiniSD Ultra II naprosto v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    21

    Mám preteck 1GB a 2GB a-data 150x obojí OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    13

    Ten samý problém s tou samou kartou MDA compact ji prostě nemá rád. musím ji vyměnit.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Nemá ji rádo více PDA/MDA. Ne jenom Compact..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Pouzival jsem 1 Giga Pretec - kdyz se mi obcas ztratila data, poridil jsem 1 Giga SanDisk Ultra II - po zformatovani pomoci PocketMechanic zatim bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jj.. Věřím, že je to tak. U těhlech karet je to opravdu zvláštní. Některá zařízení (přímo kusy) s nimi fungují a jiné zase ne. Prostě záhada. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    116

    nak nechapu duvod pouzivat rychly karty v PDAckach, ptz PDA tu rychlost stejne nevyuzije, maximalne teda treba ze ctecky, ale podle me to je zbytecnost.
    Jinak MDAc a 1 GB Kingston uplne v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    384

    mno jak jsi řekl, právě kvůli těm čtečkám.. když chceš změnit např hudbu a kopíruješ ~400MB tak už tu rychlejší kartu poznáš..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od fisik
    ..maximalne teda treba ze ctecky, ale podle me to je zbytecnost..
    Pouzivam vcelku rychlou 4GB SD kartu od Pretecu, a nekdy i nekolikrat za tyden na ni menim obsah, tzn. filmy, mp3 atd. A nechce se mi cekat, potrebuji tam rychle nahrat vse potrebne a jit. Takze vyssi rychlost karet zcela jednoznacne vitam. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SD karty s usb pro MDA Compakt
    Od vlhana v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 20:38
  2. Klávesnice IR nebo BT k MDA Compakt - rady zkušenosti
    Od vlhana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 15:46
  3. jak rozlišit stejne 2sim na ploše u MDA compakt
    Od vlhana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 11:07
  4. problem u MDA compakt
    Od galony v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 22:57