Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: MDA III a restart pri upgradu ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Tak se mi stalo to v co sem doufal ze se nikdy nestane.
    Zkusil sem si dat to moji cihlycky jinaci ROMku pac stara 1.22 je prej pomala a ejhle-pri 22 procentech se mi pocitac netusim proc restartoval.Ted MDAcko jen lezi na stole a ani ledka neblika,pri pripojeni do kolibky se nic nestane a znova
    preflesnout nejde,pac prej nejde nalezt zarizeni.

    Moc prosim reknete mi nekdo ze to neni uplne ztraceny :?

    EDIT: No dobre,nikdo nic tak sem pochopil ze ho muzu vzit a vyhodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale klid. Nejprve ho nech nabit. Pak ho zkus zapnout do bootloaderu a flashnout znovu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pokud ho dostaneš do bootloaderu, tak jsi na 99,9% vyhrál
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Sem rad ze alespon nekdo reaguje,dik.
    Ale na nabijecce to bylo moc moc dlouho a zapnout MDAcko uz nejde Proste to na cudl nereaguje,ledka nesviti.zejtra zkusim baterku od kolegy,ma taky MDA III.
    DO Bootloaderu se nedostanu.Nedela to proste nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    jen pro jistotu, mluvime o uvedení MDA III do bootloader rezimu stiskem tri tlacitek ( sorry presnou kombinaci si nevybavim ) Power, Foto a ....... ?!

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jeste jeden starej osvedcenej trik. Nech vybit i zalohovaci baterii. To znamena vytahni hlavni baterku a nech to den-dva bejt. Pak to s nabitou hlavni baterkou zkus znova zapnout.

    Jinak do bootloaderu: holding the power on/off button and the record button and press the reset button (tiny hole left from the battery lock)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pokud to spadlo po smazaní ROMky tak už zapnout nepůjde ani s jinou baterkou, musíš nahodit ručně bootloader, určitě to někde najdeš jak se do něj dostat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Dik moc - ste zlaty.Tech tlacitek na Bootloader je vic,5 Kazdopadne ani tri jako na MDA II ani tehlech 5 nic neudela.Tu baterku zkusim,mel sme ji vyndanou asi tri hodinky a taky nic.Zkusim to na dyl.

    Uz ste nekdy vydeli vysmatou veverku?Tak presne tak ja se ted tvarim
    Bez baterky to bylo od doby co sem odesel z prace,pac sem byl nastvanej a uz sem takze asi 5 hodin a uz to nabehlo - sviti mi na displeji USB a pocitac reaguje
    Taaaakhle moc sem si oddych

    Jo kdyztak to tu smazte,at se mi lidi nesmejou
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jj vybila se zaloha, nech to po flashi pres noc na NABIJECCE, ne jen na USB...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Jasne - dik moc :yes: Zase sem o neco chytrejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus 639 - problémy s SD kartou po upgradu na WM6
    Od TomTomX_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 06:30
  2. QTEK 9000 - po upgradu ROM na 1.90.94 Aku 3.2
    Od sim_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 13:33
  3. Loox 410 na 2003SE - dotazy k upgradu
    Od petr m._ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 14:22
  4. Co po upgradu s mými soubory atd...?
    Od v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2003, 15:57
  5. nefunkcni iPAQ po upgradu na PPC 2002
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2003, 08:32