Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 89 z 89

Téma: Jak si vylepšit TODAY k obrazu svému (technická podpora)

  1. #76
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podle mě jsou použitelné pouze - free Today Agenda (chce si s tím pohrát) nebo Calendar+, z a peníze pak SBSH Pocket Breeze a Spb Diary.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Mám Touch PRO a potřeboval bych se zbavit celé spodní stavové lišty na Today. Zobrazuje se mi tam jen ikona Sunnysoftu a alespoň podle galerií Today by to mělo nějak jít. Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ta ikona od InterWrite jde vypnout a nebude se zobrazovat...jde-li jen o ni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Existuje nějaká aplikace, která by mi na Today nebo třeba do PocketPlusu přidala ikonu na spouštění a vypínání Bluetooth? Abych nemusel porád přes správce komunikace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ta ikona od InterWrite jde vypnout a nebude se zobrazovat...jde-li jen o ni.
    Dík ... Můžeš prosím alespoň naznačit, kde se dá ta ikonka vypnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od strojvudce
    Existuje nějaká aplikace, která by mi na Today nebo třeba do PocketPlusu přidala ikonu na spouštění a vypínání Bluetooth? Abych nemusel porád přes správce komunikace?
    BlueTooth Toggler
    Today Screen Radio Device Toggler
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ta ikona od InterWrite jde vypnout a nebude se zobrazovat...jde-li jen o ni.
    už tu je jeden dotaz předemnou, ale žádná reakce a taky by mě to docela zajímalo, můžete někdo poradit jak ji vypnout? pokoušel sem se prolézt veškerý nastavení kde sem si myslel, že by to mohlo být, ale na nic sem nepřešel.. kdyžtak předem díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím od které verze, ale už rok (možná 2) tam ta možnost je (pokud opět ne, tak se omlouvám). Říkal mi to bývalý vývojař Sunnysoftu p. Mahdal - prý to udělali na početné žádosti především uživatelů z našeho fóra.
    InterWrite nepoužívám, tak nemám jak popsat postup. Zkus vyhledat v příspěvcích uživatele zidane nebo kleid nebo ve vláknech k tomuto programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mirokoso
    Ako sa zbavit softwarovych klaves na Today screen wm5 ?
    Riešením je Wisbar Advance 3 ver. > beta3
    Settings/SoftKeys/Hide the SoftKey bar
    Mohu se zeptat, kde je možno najít ty pěkný ikony měřáků do iLauncheru, jak je vidím u Vás?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim shanim software aby mel na today jen spodni listu a nic vic.. po kliknuti na ikonu by se zobrazila pozadovana polozka.
    V podstate listu TF3D ale aby sly jednotlive polozky schovat a zustala na today jen ta lista..
    Tak jako to ma palm pre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    58

    Zdravím, mám takový problém: když dám obrázek na pozadí základní today je vybledlý (není ve vlastních barvách). Neví někdo , kde to lze nastavit, aby byl zobrazen v původních barvách? Nainstaloval jsem Shell 3.5 a myslím, že se to tím stalo. Není někde nastavení v registrech? V shellu jsem nic nenašel. Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    nevim, estli to ma spojitost s SPB MS, ale pokud spustite klasicky mrkvosofti prohlizec obrazku, kliknete na Vami vybrany obrazek a zvolite v menu nastvit jako pozdadi, tak mate moznost volit pruhlednost (0 - nic, 100 - max)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    1

    cau cau potrebuju poradit vsichni tu mate asi new WM kde se da poridit nejnovejsi WM a veci na nej mislim tema ikony a tak dale dik kdyztak napiste na email RadecekV@seznam.cz )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ufff, šlo by to prosím ještě jednou? Co přesně chceš?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. pul obrazu VGA, pul obrazu QVGA...
    Od kubisz v sekci Toshiba
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2012, 18:25
  2. nastaveni obrazu map
    Od nosacm v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-06-2009, 11:30
  3. Technická podpora pro lokalizaci pro nové modely E-TEN Glofiish X500 a M700
    Od Tomáš Kubec v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 11:15
  4. Fujitsu-Siemens Loox N560 - jak vylepšit signál?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 22:49
  5. Jak důvěrně říkáte svému miláčkovi
    Od pernik_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 15-08-2004, 21:55