Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 89

Téma: Jak si vylepšit TODAY k obrazu svému (technická podpora)

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    zkoušel jsem do systraye pomocí TrayLaunch dát ikonku dnes již sice prehistorického ale stále bezvadně funkčního slovníku LingeaLexicon, který mám nainstalovaný na kartě, a když jej v systray spustím, tak aplikace se spustí, ale nevidí žádný nainstalovaný slovník. Čím to může být? Zkoušel to už někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zkuste do toho systraye namapovat zástupce toho programu. Podle mě to al tímhle určitě nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    se zástupcem to nefunguje vůbec
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To je podivné. Tak můžu poradit jen tento slovník. Používám ho už nějakou dobu a nemůžu si stěžovat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    díky za tip, slovník není špatnej, hned ho šoupnu do systray, ale přesto, jestli někdo přijde na to proč lingea nefunguje v systray, tak by to nebylo špatný, jsem na lingea lexikon zvyklej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    zajímavé, ten free slovník ze systray nejde vůbec spustit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jak vy to děláte? Mě to nermálně funguje.. Mám sem přihodit screenshot?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    normálně v TrayLaunch napíšu cestu k exe souboru příslušného programu, který chci spouštět. Uloženo většinou na kartě. Všechno ostatní mě funguje, ale ten slovník ne a ne... napadá mi, jestli nění nějaké omezení počtu spustitelných ikonek v systray?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    mno já jich tam mám 11 a ještě jedna by se mi tam vešla
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    tak potom fakt nevim ta cesta vypadá takto /storage card/program files/kapesnislovnik/kapesnislovnik.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ano ale ty lomítka jsou obrácená. Máte to tam tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    zajímavé, už to funguje, včetně lingea lexicon, lomítka jsem měl samozřejmě obráceně . ale všechny ostatní programy to skously...(nebo zkously?). u té utilitky bych ocenil možnost si najít cestu klikáním po adresářích
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jj.. to joo.. ale jelikož je to "výcuc" z jiného programu tak to asi nemůžeme očekávat. Jedině, že by někdo "polechtal" zákon a trošku to předělal
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    @ atomion
    ten Spb Pocket+ je presne co jsem potreboval, zkousel jsem iLouncher atd, ale to me nejak nebere. Jsem ten pocket+ nejak prehledl :-))

    Ja beru odkaz na program nebo na zastupce z totalcommanderu, je to presny nemuzes tam udelat chybu, kdyz kopirujes cestu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Citace Původně odesláno od TOMBY
    Chtel bych se optat, jakym zpusobem u Varia provadet otaceni displeje, jde nejak vytahnout z winu do programu TryLaunch prikaz na otaceni? Diky za radu.
    zcela bez softu lze otoceni displeje namapovat na tlacitko v control panelu, buttons. Mam mapnuto tlacitko IE a pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 6 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pul obrazu VGA, pul obrazu QVGA...
    Od kubisz v sekci Toshiba
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2012, 18:25
  2. nastaveni obrazu map
    Od nosacm v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-06-2009, 11:30
  3. Technická podpora pro lokalizaci pro nové modely E-TEN Glofiish X500 a M700
    Od Tomáš Kubec v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 11:15
  4. Fujitsu-Siemens Loox N560 - jak vylepšit signál?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 22:49
  5. Jak důvěrně říkáte svému miláčkovi
    Od pernik_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 15-08-2004, 21:55