Původně odesláno od Zdenek Malinsky
A to je moje today
Hořejšek je upravený pomocí wktasku a Quickmenu
Nahoře SPB diary a v něm na první záložce Home Screen moc pěkně upravený, pod ním Resco Contacts manager
na druhé záložce klasické události diáře, třetí pak narozeniny
na čtvrté záložce SPB finance s Phat Notes a Phat Padem
na poslední mám normální svátky, výročí a pak také výroky
Jsem s touto sestavou spokojen, co nejvíce informací v dosahu na co nejmíně kliků ....
Ahoj, vedel by si niekde zavesit ten skin pre Home Screen. Dik.
quote=RadekM]A to je moje today
Hořejšek je upravený pomocí wktasku a Quickmenu
Nahoře SPB diary a v něm na první záložce Home Screen moc pěkně upravený, pod ním Resco Contacts manager
na druhé záložce klasické události diáře, třetí pak narozeniny
na čtvrté záložce SPB finance s Phat Notes a Phat Padem
na poslední mám normální svátky, výročí a pak také výroky
Jsem s touto sestavou spokojen, co nejvíce informací v dosahu na co nejmíně kliků ....[/quote]
Zasílám jako odkazy, jsou to WVGA screeny a jsem líný je zmenšovat
Trochu jsem si vytweakoval Manilu 2.1, takže mám na ploše pár alternativních tabů
Now Playing
All People
A taky pár drobných úprav Internet tabu (změněný obrázek a text u "Launch browser", přidané další programy)
Můj internet tab
Možná někdo zná Manila TV Player - zjistil jsem, že se dá použít i pro přehrávání lokálních videí, takže jedním tapnutím spustím libovolné Simpsny v Core Playeru rovnou z plochy
Manila TV Player
Dále jsem chytře využil "User menu" ve Wisbaru - nyní je z něj náhražka G-sensoru (ten jsem si vypnul, protože jinak bych nemohl v posteli používat Operu Mobile) a nejrychlejší a kdykoliv dostupný Comm Manager (mnohem lepší, než se proťukávat na Settings tab a čekat, až se načte HTC Comm manager). Každá volba (kromě "-------") má nastavený jako obrázek 1px tlustou bílou čáru pro zvětšení nabídky, aby se dala používat bez stylusu.
User menu
BTW úplně nahoře mám 1px bílou čáru, což je indikátor baterie, dole na softkeys mám taky 1px bílou čáru, která slouží pro optické zvětšení displeje (uživatelé Touch HD určitě chápou - černá barva na displeji splývá s tělem přístroje a tím displej opticky zmenšuje, což se mně osobně vůbec nelíbí). Takhle na screenech to asi neuvidíte, ale je to vidět v tomto článku na mém webu, kde se mimo jiné můžete i dočíst, které soubory je nutné upravit pro získání dalších tabů přímo na home a pro úpravu internet tabu
![]()
to zax
Tak s tím ManilaPlayerem jsem to zkusil taky, po úpravě toho .xml souboru mi to funguje bezvadně...zatím mám jen jednu záložku, ale na ní vždy aktuálně rozkoukaný film![]()