Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: FS audio control set

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Tak mi dneska konečně přišel. Celkem mě zarazilo, že ta krabice, ve který byl set zabalený, byla asi 4x větší než krabice, ve které je zabalena n560ka.
    Po dlouhém rozbalování jsem se konečně prporacoval k obsahu : 1x sluchátka, 1x ovládací prvek a jakýsi gumový obal na Looxe s gumičkou na krk. Nevím, jestli si páni od Siemensů myslí, že někdo bude nosit PDA zavěšený na krku, vzhledem k tomu, že gumička na krk je vyrobena z gumy, tak jsem si připadal, že mám na krku pověšenou houpací opici z poutě.
    Gumový obal na Looxe je kapitola sama pro sebe - celé černé, má v sobě všechny potřebné otvory (infrák, napájení, SDkartu, stylus, anténa na GPS, vypínací tlačítko, mikrofon.). Pouzdro (? nevím jestli se tomu dá říkat pouzdro) je celkově pěkně hnusný....
    Dále tu pak je ten ovládací prvek. Obsahuje tlačítka: play/pausa, stop, vpřed, vzad, posuvník na hlasitost, hold (zámek)na spodní straně je klipsa na přicvaknutí. První co mě zarazilo je, že kabel k PDAčku je dlouhý zruba 55cm (což mi přijde celkem málo - hold se počítá poze se zavěšením PDA na krku ). Celkově na mě působí takovým laciným dojmem - samý plast, tlačítka se "pěkně" vyklaj.
    No a nakonec ty sluchátka. Jestli jse někno měl v ruce sluchátka od Vietnamců, tak si dokážete udělat hezký obrázek ( působí na mě takovým klasickým "vietnamcovským" zpracováním. Ani se na nich nedá nastavit délka, ve které se kabely ke sluchátkům rozpojují... Zvuky vyluzované těmito sluchátky jsou jakž-takž poslouchatelné (v porovnání s mýma Kossama ale celkem bída - ale to se stejně dalo čekat.)
    Ovládání. Tak za prvé, rozlučte se s MortPlayerem - ovládání funguje pouze pod WMP 10, kde jsem nepřišel na to, jak nastavit ekvivalizér.
    Až budu mít doma digitála, tak sem dám fetky tohoto "zázraku"....bohužel se nenašel někdo, kdo by tenhle výrobek měl a mohl mě tak varovat před touto "výhodnou" koupí...no hold jsem chytřejší a o třinact stovek lehčí
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    Neda se nekde tohle DO sehnat levneji? Cena kolem litru mi prijde opravdu hodne. Staci samotne ovladani. Nebo jinak, je nejaka teoreticka sance na sbastleni? DO na muziku by se mi hodilo, ale maximalne za 500,-. Sluchatka jdou doufam odpojit a pripojit vlastni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    No, tak fotku už neudělám.... ovládání odešlo po čtrnácti dnech do věčných lovišť. Na reklamaci to leželo bez třech dnů dva měsíce... A výsledek opravy ?? Siemens nepošle náhradní díly, oprava je tudíž nemožná. Dostal jsem na to servisní protokol s tím, že mi prodejce dá buď nový výrobek, nebo vrátí peníze. Když jsem s tím přišel do prodejny, tak mi bylo oznámeno, že se pokusí sehnat nový set..... to se jim zaplaťpánbů nepodařilo, tak mi vrátili peníze. :$:

    Největší problém u toho setu vidím v délce kabelu o toho ovladače... je fakt celkem krátkej. Jinak jiný sluchátka na něj dát samozřejmě jdou... Ale už bych si tenhle krám v životě NEKOUPIL i když by byl třeba jenom za dvě kila...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Mám dotaz, hodně mě to zaujalo.
    Kolik to mělo kontaktů na konektoru?
    Zajímalo mě, jestli to bylo nějak rozdělaný krom standartu na stereo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od mareka
    Mám dotaz, hodně mě to zaujalo.
    Kolik to mělo kontaktů na konektoru?
    Zajímalo mě, jestli to bylo nějak rozdělaný krom standartu na stereo.
    zdravím, tuším, že to mělo 4 kontakty ... ale moje rada je NEKUPOVAT tenhle krám :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    škoda, docela by se mi to hodilo.
    kdyby se to někomu doma válelo rozbatý, tak napište a třeba se domluvíme
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Manila Control
    Od Džank v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 11:23
  2. Tornado power control
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-07-2007, 14:28
  3. TV remote control pro Acer n30 ????????
    Od Spawncz v sekci Acer
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 18:06
  4. remote control
    Od pegi-nz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 01-08-2004, 12:54