Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Upgrade na WM2003 pro Compaq iPAQ h3800 je na světě

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jak jsem se nedávno dozvěděl, upgrade pro h3800 by měl být již v distribuci. Osobně se na něj velice těším a to především proto, že h3800 má starší procesor typu Intel StrongARM, takže bude velice zajímavé porovnat nárůst výkonu proti h3900, která již má XScale. Pokud si dobře pamatuji, tak v jakémsi neoficiálním testu prováděném na h3600 (ano, byl to nějaký speciální build i pro toto zařízení) se ukázalo, že WM2003 je skutečně rychlejší i na starším procesoru, ovšem 50% to rozhodně nebylo.

    Bohužel mám jeden drobný problém - nikdo v mém okolí h3800 nemá... Pokud by se v Praze kolem Želivského našla nějaká dobrá duše, která by mi chtěla pomoci, nechť se ozve
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    bombaaaaa, ze by pekny darecek k narozkam? :c)))))))

    muzu pujcit 3870ku, stejne je ted zrala na hard-reset :c)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    7

    Uz tyden mam na svem iPAQu 3870 nainstalovan WM 2003 a jsem velice prijemne prekvapen rychlosti. Oproti PPC 2002 je to skutecne znatelny rozdil !!! dokonce jsem si tim i vylecil obrovsky problem s kalibraci displeje ( neustale se mi displej "rozkalibrovaval" a neslo s iPAQem ani po hardresetu vubec pracovat), na ktery mi v HP rekli ze si mam koupit novy LCD za $300, jinak ze se to pry vyresit neda!!! Chtel uz jsem 3870-ku zahodit, protoze davat za LCD do stareho pristroje $300 se mi opravdu nechtelo, ale nova ROMka mi opravdu zvedla naladu P.
    Mam pri pouzivani jen problemy s Resco Explorerem a Sunnysoft World-Offline a Backup Managerem, jinak vse funguje jak ma, jen o 50% rychleji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    jake mate problemy s world off-line? mam naunstalovanou verzi 1.7.1 a bezi bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    33

    Čauky

    můžete někdo poradit, kde se dá update nejlevnějc koupit??? Viděl jsem ho za cca 1700,- a to se mi dávat fakt nechce.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    81

    2maxD: pokud WM2003 stale chces, tak mi napis sz.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IPAQ 3870 upgrade na WM2003
    Od mkuchar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 21:58
  2. Compaq Ipaq H3800
    Od Lolek_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 07:26
  3. Ipaq 3970 upgrade na WM2003
    Od kutas_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 14:50
  4. iPAQ 3970 - upgrade na WM2003
    Od Bronek_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-05-2005, 09:41
  5. Upgrade na Windows Mobile 2003 pro Compaq iPAQ h3800
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 04-01-2004, 23:39