Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: Notebook okolo 20.000,-

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zdarvím všechny.. Jelikož jsem zjistil že i dost často někde chybí větší stroj než MDA hodlám si pořídit noťase.. Chtěl bych z vaší vlastní zkušenosti poradit dle čeho vybírat nebo přímo konkrétní výrobek.. Jelikož nejsem nějak bohatý (jsem student) tak můj cenový strop se pohybuje okolo (spíše pod) 20.000,-. Předem děkuji za návrhy. Pěkný den atomion
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Bože,snad nás nečeká stejné martýrium,jako když jsi vybíral PDA :?
    Na to že jsi student ,máš asi dost velký stýpko.
    Já bych se mrknul po bazarech.Třeba nějakej GIGAmanager prodává svůj stroj,protože mu už neladí s košilí.Někdy jsem zahlédl i vcelku pěkné stroje,jen jim scházelo třeba pár drobností(krabice,zdroj,papíry....No čorky,no:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    suběktivně si myslim, že noťas se vyplatí spíš koupit novej, protože na ty věci, na co je NTB to stačí (novej za 20k) a na hraní her nejsou ani ty, který sou předražený. Nedávno kámoš kupoval novej acer s 15.4 (najaka ta supertechnologie) monitorem 1.6 Ghz celeron a IRDA a wi-fi asi za 23 000.-
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kavy
    Bože,snad nás nečeká stejné martýrium,jako když jsi vybíral PDA...
    Já PDA přes ce4you snad nevybíral!!

    Citace Původně odesláno od Kavy
    Na to že jsi student ,máš asi dost velký stýpko.
    A aby bylo jasno tak těch 20 tisíc jsem si poctivě vydřel a ještě vydřu na brigádách tak trošku klidu by to chtělo!!!!! :
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Souhlasim s Johnym..akorát přemýšlím o AMD Sempron a ne Celeronu a na gamesy to zas nepotřebuju.. Stejně jsou tam slabé grafické karty.. Solitair si ale občas zahraju.. Ty bazarový opravdu nechci.. Jako ntbk bez papírů ani omylem!! Takže čórky u mě neuspějou.. To si rači pořídim za ty peníze horší ale se zárukou a se vším všudy.

    2Kavy: A pokud se vám příčí radit (viz. "..snad nás nečeká stejné martýrium..") tak jsem žádal o radu lidi ty co jsou ochotni a chtějí poradit!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    ...a na hraní her nejsou ani ty, který sou předražený...
    Tak myslím že tehle notebook je na hraní her dooost dobrej!!
    Kód:
    Dual nVIDIA® GeForce™ GO 7800 GTX with 256MB DDR3 Video Memory (in SLI)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dá se koupit i ojetý, repasovaný se zárukou.
    Záleží, na co ho chceš používat, ale:
    1. procesor Intel (dual core nezaškodí)
    2. paměť raději 1 GB (512 je už dnes málo a s příchodem Vista....)

    A musí to být ntb? Za 20 koupíš mnohem lepší sestavu jako stolní PC než ntb.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Stolní sestavu mám pěknou ale občas mi chybí počítač když někam jedu na delší dobu nebo tak..

    DualCore spolu s 1GB RAM je pěkná alternativa ale bohužel ne do 20.000,-
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Intel (dual core nezaškodí)
    Takže dle vás je Intel Celeron lepší v ntb než AMD Sempron??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já ti nic nevnucuji, ale stále mi na XP SP2 běží Outlook, Opera, Skype a Trillian a někdy je 512 MB jen tak tak. A pokud si chceš ntb nechat delší dobu a mít na něm Vistu, tak 512 stačit nebude.

    Intel x AMD
    Jak říkám, volba je na tobě. Já osobně bych nic s AMD nechtěl a na notebooku už vůbec ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Notebookům moc nerozumím ale v počítači mám AMD a nVidii a chodí to pěkně..
    S tou 512ku máte pravdu ale musel bych do toho investovat trošku více.. Nejsložitější rozhodnutí před kterým teď stojím je zda raději Intel Celeron nebo AMD.. :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Já ti nic nevnucuji, ale stále mi na XP SP2 běží Outlook, Opera, Skype a Trillian a někdy je 512 MB jen tak tak. A pokud si chceš ntb nechat delší dobu a mít na něm Vistu, tak 512 stačit nebude.
    Ja mam Athlon XP 2500+ s 512 RAM a neustale na nem bezi takove ty rezidentni veci jako je antvirus, miranda im, AS atd. . Navic tam pokud zrovna neco nehraju (a casto i pri tom) jede winamp 5 a firefox. To cele bezi na win 2k. A s pameti mam obcas problemy jen kdyz zrovna delam neco v photoshopu nebo nraju nejakou novou hru.

    BTW grafiku mam GeForce 6200 a jedine s cim jsem mel problemy bylo Far Cry (ale to byl bug primo v shaderech te hry)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já osobně už mám třetí počítač s AMD, ale pokud vim, tak do PDA Amd vůbec nedělá, což může znamenat, že Processory intel mají lepší poměr Výkon/Výdrž.
    Taky když sem pred půl rokem procházel notebooky, tak jsem tam moc AMD-ček nepostřeh
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Ja mam Athlon XP 2500+ s 512 RAM...
    Aha, co by tvuj PC rekl teto kombinaci: bezici antivirus, pripojeni na internet, Skype, Miranda, nekolik otevrenych oken Firefoxu, Outlook s periodickym checkovanim posty, vypalovani DVD 8x, bezici konverze filmu pro PDA pomoci Divx Encoderu, Active Sync, a aby jsi pri tom vsem neumrel nudou, tak si k tomu poustis nejaky ten filmik v avi..
    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    BTW grafiku mam GeForce 6200 a jedine s cim jsem mel problemy bylo Far Cry (ale to byl bug primo v shaderech te hry)
    A zkousel jsi napriklad takovy F.E.A.R na nejakem slusnem rozliseni a koukatelnych detailech?.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    ...co by tvuj PC rekl teto kombinaci: bezici antivirus, pripojeni na internet, Skype, Miranda, nekolik otevrenych oken Firefoxu, Outlook s periodickym checkovanim posty, vypalovani DVD 8x, bezici konverze filmu pro PDA pomoci Divx Encoderu, Active Sync, a aby jsi pri tom vsem neumrel nudou, tak si k tomu poustis nejaky ten filmik v avi..
    Mám Athlona64 3000+ s 512MB RAM a na tohle co jsi tu popsal by asi uhořel.. To vůbec nějaký procesor s 512kou RAMkou zvládá?? :?: Co by si teda doporučil .. AMD Semprona nabo Intel Celeron (úmyslně jen tyto dva, žádné Centrino ani nic podobného!)?? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 19:56
  2. Skype a vse potrebne okolo.
    Od sinco_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-08-2010, 15:25
  3. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 18:58
  4. MDA okolo 10k s DPH
    Od BUXXX_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 10:03
  5. Jaké PDA okolo 4-5ooo ,- ?
    Od Finger v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 08:26