Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: nejde mi igo 2006

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nazdar mam ipaq 3850 a po spusteni igo 2006 sa nic nestane proste ako keby som nic nespustil,neviete v com je hacik na ploche pda sa mi ukaze ikona igo 2006 aj v menu programy,klikam nato a nic,aj som restartoval a stale nic,na igo stranke som cital ze ipaq rady 3800 neni podporovani alebo co,pomoze niekdo dakujem,mam win mobile 2003 normalne vsuniem kartu,nainstalujem a dalej nic,prosim o pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to mi tu fakt nikdo nedokaze pomoct:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, a copa mas za OS na svem obstaroznim iPaqu? WM2002, nebo jiz upgrade na WM2003?
    Kolikpak volne pameti mas k dispozici ke spusteni iGO = copa jeste jineho mas ve svem pameti na dnesni pomery nepredimenzovanem iPaqu nainstalovano a spusteno?
    Jakpa ti nekdo muze pomoci a poraditi, kdyz jsi strucny jak Bruckner po matchi s Ghanou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Surgical
    No, a copa mas za OS na svem obstaroznim iPaqu? WM2002, nebo jiz upgrade na WM2003?
    Kolikpak volne pameti mas k dispozici ke spusteni iGO = copa jeste jineho mas ve svem pameti na dnesni pomery nepredimenzovanem iPaqu nainstalovano a spusteno?
    Jakpa ti nekdo muze pomoci a poraditi, kdyz jsi strucny jak Bruckner po matchi s Ghanou?
    no mam tam 2003 windows a mam ipaq po hard resete,ako zistim kolko volnej pameti mam k dispozicii pre spustenie iga?dakujem ze mi pomahas
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    To by melo fungovat iGo-2006 byl testovan na 3970 s WMN2003. O jakou verzi iGo jde o original na SD ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    No ja resim trosinku jinej problem. Jede mi to na Ipaq 2200 s i-tec339, ale za boha to nemuzu rozjet s nokia LD-3W (proste nokija stoji za )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od matrad
    No ja resim trosinku jinej problem. Jede mi to na Ipaq 2200 s i-tec339, ale za boha to nemuzu rozjet s nokia LD-3W (proste nokija stoji za )
    neviem neviem ci to nejde kvoli tomu ze ipaq 3850 nema BT?inu moznost nevidim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    vaskez: asi jsi spatne cetl. Psal jsem ze s i-tec 339 mi to jede a schvalne pres co myslis... Ze by pres bluetooth? Ja inu moznost vidim, enem na ni musim prijiiit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    S nokii IGO chodilo bez problemu, za ty prachy je to velice slusna GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od matrad
    vaskez: asi jsi spatne cetl. Psal jsem ze s i-tec 339 mi to jede a schvalne pres co myslis... Ze by pres bluetooth? Ja inu moznost vidim, enem na ni musim prijiiit

    no uz sa to pohlo ale po nacitani iga mi napise ze nema licenciu,a normalne som to kupil ja to vazne nechapem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Kontaktoval bych prodejce
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    tvoje PDA neznam ale já ted řešim něco podobného. Vše mi normálně fungovalo ale ted jsem si zapnul na PDA real VGA a iGO se mi nespustí. Ale ty píšeš že to máš po hard resetu takže realVGA tam asi nemáš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    iGO 2006 v RealVGA rezimu nefunguje... Uz se to tady resilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    kombinace IGO a Nokia GPS funguje - ale první spuštění bylo o soft resetu PDA a vypnutí a zapnutí GPS a pak už OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    moje zkusenost je ze LD-3W neni uplne good GPS. BT-339 je pro me best. 339 jsem rozjel na cemkoli, coz o LD-3W rici bohuzel nemohu (pouze muj nazor) :
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GPS nejde pod A636 v iGO 2006
    Od ludweek_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-10-2007, 09:08
  2. Asus A639 a iGO 2006 - nejde GPS prijimac
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-01-2007, 20:39
  3. MS ve fotbale 2006 - World Cup Mobile 2006
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 20:08