Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Ikonka roamingu Qteku 8310

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj, mám prosbu...potřebuji poradit ohledně ikony roamingu zobrazené na displeji Qteku 8310. Ta se zobrazuje při vložení SIM T-mobile, když dám kartu Eurotel je vše v pohodě. Zatím nikdo si s tím neví rady :-( Díky móóóc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    9

    Měl jsem podobný problém, pomohlo mi odebrání preferovaných sítí (nastavení - telefon - sítě - nabídka - upřednostňované sítě) kromě Eurotel, T-mobile CZ, Oskar. Následně restart telefonu a potom už ikona roamingu zmizela.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Foldik
    ... pomohlo mi odebrání preferovaných sítí... kromě Eurotel, T-mobile CZ, Oskar. Následně restart telefonu a potom už ikona roamingu zmizela.
    Bezva. Pomohlo. Akorát jen do zmiňovaného restartu. Po restartu je tam ikona roamingu zpátky :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    a máš tam původní ROM ? dej novou,třeba to pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Novou ROMku nemám, takže to vyzkouším později.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Nepomohla nová ROMka ani odebrání preferovaných sítí. Po deaktivování MMS, GPRS/EDGE, roamingu mám ikonku stále na telefonu a odeslání mms neni možné..... telefon hlásí, že nejsem v domácí síti....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    tak s tema MMS mi to delalo taky, nakonec jsem se toho nejak zbavil, ale kazdopadne to bylo nastavenim MMS nebo datovych spojeni ! Podivej se, jestli mas v activesync nastaveny, ze je to pripojeni k work network, protoze jestli tam mas internet, tak se ti taky updatuji proxy servery pres activesync do proxy na qteku a pak nejde IE ani nic jinyho s datama. GPRS ti taky nesviti ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Pokud dám do telefonu jinou sim kartu t-mobile, tak je to v poho... Opět jsem tedy zašla do t-mobilu, kde mi vyměnili simku a je to OK....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nefungující wi-fi v Qteku 8310
    Od Notlob v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 19:32
  2. Crossbow na Qteku 8310
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 10:01
  3. Diktafon na našem Qteku 8310
    Od Maikl_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-08-2006, 10:40
  4. vCard od sunnysoftu na Qteku 8310
    Od anawarr v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-03-2006, 19:39