Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: A636N má problém s WiFi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Nemůžu se připojit k WiFi, tam, kde se normálně připojím s MDA i NB. Jedná se o již druhý kus se stejným výsledkem. Výkon na 100% a jenom někdy vyjímečně se spojí a to je potom Inet hodně pomalý. Sít to vidí, přidá si to IP adresu a píše připojení a nepřipojí se. Vidím to jako vadu této série. Zajímá mě Váse zkušenosti. A co by se dalo s tím dělat? Docela velkej problém!!!

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    mel jsem stejnej problem, ale s Acerem...videl sit, ale uz nemel vykon na pripojeni se po dotazu na support mi bylo receno, ze tohle se zmerit neda a ze to samozrejme reklamovat muzu, ale s nejvetsi pravdepodobnosti neuspesne...s jinymi PDA (toshiba, asus a730W, symbol) je to OK...proste slaba wifina...ty acery sme tam zkouseli dva vedle sebe, ani jeden se nechyt...ach jo...

    ale jinak to samozrejme muze byt trebas vypadenou antenou, nebo jina chyba...sorvna dva ASUSy vedel sebe...



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    To jsi mě potěšil, potom o taký výrobek nemám zájem, protože je mi k ničenu. To je jako mít dvě auta za stejnou cenu, jeden bez problémů vyjede do kopce a druhý to nedokáže. A nakonec problém hodí na zákazníka. Značka si dělá reklamu sama.
    Hodím odpověď co se bude dít s reklamací.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Reklamace byla výsměch - napsali: dosah WiFi není možné porovnávat s notebooky. Já ho hlavně ale porovnával s MDA III Qtek,/stejná velikost a parametry/ kde mi běhal internet svižně a shit Asus se ani nepřipojí. Tomu říkám maximum pro zákazníka, přehodíme na tebe náš problém a dělej si s tím co chceš, hlavně že jsme prodali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Asus A636N můžu tak pouze použít jako GPS, nebo ho rozšlapat.

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    nektera PDA mela jeste moznost pomoci registru zvysit vykon (mensi vykon tam byl z duvodu nizsi spotreby), ale jak je to u ASUSu, to nevim...

    a este se da koupit SD WiFi, ale to je jen (znacne) nedokonale reseni...

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Je tu ještě jedna možnost, hodně lidí ve forech mají problémy s WLAN 802.11g, sice rychlejší ale nepřipojí se všude, nebo málo. Chtěl bych zkusit, zda bych se po přepojení pouze na 802.11b připojil k Inetu. Musí to jít někde úpravou v registrech. Ale kde ???????????? Nejlepší by byl nějakej jednoduchej soft. Zkušenosti sem !!!!!!! ))

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Myslím, že Ti to nepomůže přepnout z géčka na béčko, já mám 636 s béčkem a ten signál je opravdu žalostný.

    Už jsem to tady někde psal, kde mám s notebookem plný signál, Asus má pod půlku, na zahradě s notebookem 3 čárky, Asus mrtvý.



Podobná témata

  1. Wifi na ASUS A636N nezvládá připojení k síti s WPA heslem?
    Od FredMed v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 23:35
  2. wifi na A636n
    Od tinomato v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 09:17