Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Problémy s infra

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,

    mám problém s tím, že mi nejdou poslat soubory přes infraport. Když jsem provedl tvrdý reset, tak jsem je poslat mohl, ale po nainstalování lokalizace nebo nastavení místního nastavení na "České" nebo nainstalování jiných programů infra zase přestalo fungovat. Tváří se, že posílá a napíše Ukončeno, ale na cílové zařízení nic nedojde. Přijmout infra signál z jiných zařízení lze. Poraďte prosím. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Problem bych videl v instalaci dalsich programu... Takoveto trable se resi velice obtizne, asi nejjednodussi cestou je HW reset, pak instalovat jednu aplikaci po druhe a pokazde zkouset, jestli IrDA jeste funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    3

    Tak to jsem už zkoušel, ale problém je v tom, že infra přestane fungovat i když jenom hned po hardwarovém resetu nastavím české Místní nastavení a nic jiného neudělám! Zajímalo by mne, jestli to MDA dělá jenom mě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co tam mate za system? Samozrejme to nemuzu rict na 100%, ale jestli ma IrDA neco spolecneho s regional settings, no to by me fakt pobavilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    3

    Mám tam Pocket PC 2002, verze ROM je 3.14.02 ENG. Taky se mi nezdá, že by to mělo mít něco společného, ale asi na tom něco bude, když to nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Tomáš
    Mám tam Pocket PC 2002, verze ROM je 3.14.02 ENG. Taky se mi nezdá, že by to mělo mít něco společného, ale asi na tom něco bude, když to nejde...
    ... neco "podobneho" se deje, kdyz synchronizujete postu s MS Exchange. Pokud je v Regional Settings nastaveno Czech, tak se rozhasi hlavicky e-mailu (napr. predmet s diakritikou nebo i bez). ... nicmene prece jenom to ma k sobe blize nez IR prenos ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Infra v Eten 600+
    Od Henry13_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 16:20
  2. MDA I a internet pres infra
    Od lukee_cz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 22:50
  3. Acer n30 - Infra CX65
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-10-2005, 19:32
  4. ipaq 3100 a infra
    Od marfig v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 12:34