Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: h2210 + BT = problém stejně jako u h5450?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Vše začalo jednoduše. Chtěl jsem rozchodit LAN profil u BT. Nechtěl jsem na INet přistupovat jenom pomocí ActiveSync a tak jsem si doma nastavil připojení k místní síti jako sdílené, přenastavil IP adresu routeru na jinou než 192.168.0.1 a v BT Manageru na h2210 si vytvořil nové připojení "Connect To The Internet". Po navázání spojení s PC jsem zapnul IE a načetl si eBanku pro PDA a ejhle ono to chodilo. Zaradoval jsem se a chtěl se podívat dál. A narazil jsem ... spojení se ztratilo, i když se neustále hlásilo jako aktivní. Tak jsem zkusil BT vypnout ... nešlo ... Spojení se sice shodilo ale BT ledka si dál vesele svítila a "přesýpací hodiny" vesele přesýpali. Tak jsem zresetoval h2210 a zkusil to znovu ... opět stejný výsledek. Spojení takhle vydrží asi jenom necelé 2min.

    Jak bylo popisováno u h5450, jedná se vlastně o vytáčené spojení přes BT Null Modem. Zkoušel jsem to se 3 různýma půjčenýma h2210, dneska celý dopoledne a s naprosto stejným výsledkem. Takže chybu u mě bych mohl na 99% vyloučit.

    Bohužel nemám BT mobilní telefon, abych vyzkoušel i to. Máte-li někdo takový telefon, vyzkoušejte kombinaci h2220 + BT s ním a i s případem, co jsem popsal. Vypadá to, že WM2003 + iPAQ + BT si moc nerozumějí ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nevim, konkretne tuto variantu jsem nezkousel, ale ActiveSync pres BT, dial-up pres mobil a BT a GPS BT jsem testoval (a s uspechem pouzival) mnoho tydnu bez sebemensiho problemu. Rekord byl asi 2 hodiny trvaleho spojeni, pak mi v pripade GPRS dosly penize
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Upřesnění: zkoušel jsem jen samotný ICQ ... běží od oběda doteď. Jakmile jsem Před chvílí pustil IE a načetl první stránku ... konec ....Opět došlo k tomu stejnýmu, co jsem již popisoval a ICQ padlo. Takže mám pocit, že tohle je spíše záležitost IE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od eXEden
    Vše začalo jednoduše. Chtěl jsem rozchodit LAN profil u BT. Nechtěl jsem na INet přistupovat jenom pomocí ActiveSync a tak jsem si doma nastavil připojení k místní síti jako sdílené, přenastavil IP adresu routeru na jinou než 192.168.0.1 a v BT Manageru na h2210 si vytvořil nové připojení "Connect To The Internet". Po navázání spojení s PC jsem zapnul IE a načetl si eBanku pro PDA a ejhle ono to chodilo. Zaradoval jsem se a chtěl se podívat dál. A narazil jsem ... spojení se ztratilo, i když se neustále hlásilo jako aktivní. Tak jsem zkusil BT vypnout ... nešlo ... Spojení se sice shodilo ale BT ledka si dál vesele svítila a "přesýpací hodiny" vesele přesýpali. Tak jsem zresetoval h2210 a zkusil to znovu ... opět stejný výsledek. Spojení takhle vydrží asi jenom necelé 2min.

    Jak bylo popisováno u h5450, jedná se vlastně o vytáčené spojení přes BT Null Modem. Zkoušel jsem to se 3 různýma půjčenýma h2210, dneska celý dopoledne a s naprosto stejným výsledkem. Takže chybu u mě bych mohl na 99% vyloučit.

    Bohužel nemám BT mobilní telefon, abych vyzkoušel i to. Máte-li někdo takový telefon, vyzkoušejte kombinaci h2220 + BT s ním a i s případem, co jsem popsal. Vypadá to, že WM2003 + iPAQ + BT si moc nerozumějí ...
    Skus tento postup prepojenia PC+iPAQ+internet.
    Zda sa mi lepsi ako cez Bluetooth Null Modem.
    Napis ako to dopadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    giger:

    Supr. Moc díky. Teď už mi spojení vydrží. Jak jsem se tam dočetl, nemá se používat volba v "Connect To The Internet" v BT Managerovi, neboť tato je používána pro připojení pomocí mobilu. Zajímavá informace pro mě ... Teď už to jede bez problémů
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    9

    Mám něco přes měsíc h2210 a Bluetooth používám pro připojení k internetu s Nokií 6310i bez problémů. Akorát jsem nerozchodil ActiveSync s Bluetooth adapterem 3Com co mám v notebooku.

    Má někdo nějakou radu?
    Díky BoTL
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus WL500g Deluxe + HP iPaq h5450 problem
    Od MedvedXXL v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-04-2007, 20:03
  2. h5450 + WM2003 + BT = problem? Prosim ctete a piste
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 12-08-2004, 09:48
  3. iPAQ h5450 má problém s Bluetooth - příběh pokračuje...
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2004, 16:23