Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: prosím o pomoc při rozchození GPRS na mém Ipaqu.

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    +cgdcont=1"ip","internet"
    Ta carka vypadla pri prepisu, nebo ji tam skutecne nemate? Spravne to ma byt +CGDCONT=1,"IP","internet" .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Chce to nastavit takto:

    - vytacet cislo: *99# (kod definovany ETSI pro uskutecneni GPRS spojeni)
    - modem initstring pro GPRS a Eurotel: +CGDCONT=1,"IP","internet"

    Pokud nemáte nainstalovaný SP1, máte špatnou ppp.dll knihovnu a stejank nebudou chodis žádná data (chybná implementace gateway v pocketPC 2002), SP1 to spraví.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    a neměl bych si nainstalovat service pack pro Pocket 2002 ?????
    jestli ano tak prosím o radu kde ho stáhnout, protože odkazy vedoucí přímo ke compaqu nefungují

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    SP1 pro Ipaq 3870 je zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    string mám správně
    nyní po nainstalování service packu se to chová poněkud lépe, ale stejně se nepřipojím
    gsm mi vytáčí +42 *99# a hlásí připojuje se pak je 4 vteřiny pauza kdy se na telefonu nic neobjevuje
    ipaq furt vytáčí, a pak telefon znovu píše že se připojuje pak to pípne a Ipaq hlásí ¨"Trouble Connection ..... ????

    fuck už nevim
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Takto:
    Start - Setting - Control Panel - Connections - Connections - karta Dialing Locations - Area code 999, country code 999, tlačítko dialing patterns - local cals G, long distance 0FG, international +EFG.

    Teď by to mělo vytáčet *99#

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    to moser : super díky moc už to funguje

    mám ale ještě malej problém, při konfiguraci pošty mi nikde nenabízí volbu "incoming server" ????
    našel jsem jenom pop3 !!!
    pošta nechodí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    pop3 = příchozí
    smtp = odchozí

    jako smtp je většinou potřeba smtp toho, přez koho se připojujeme, nebo pokud jse o freemail tak smtp server toho freemailu.

    Další možnost je pak IMAP4, ale to musí server podporovat (navíc práce se složkami, práce s hlavičkami ...)

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    tak už to chodí i pošta, nějak jsem to přehlídl

    díky všem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    57

    SP1 zrejme pomaha pri GPRS, ale zrusi GSM data. Pred SP1 (tiez EUU1) som skusal pripojenie cez GSM data (u nas sa GPRS len slubuje) a islo to. Potom som nainstaloval EUU1 (SP1), a spojenie cez GSM data prestalo fungovat. Robi to presne to, co popisoval kolega (s kaktusom): 2 pokusy o vytocenie, na ktorych to spadlo, a potom hlaska iPAQu o "...there is no answer at this number" ci tak nejak.
    Mozete niekto vyskusat (komu ide GPRS, a ma EUU1), ci mu ide aj GSM data?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Mne i po instalaci SP1 jede jak GPRS, tak i GSM data (jak analogové připojení do firmy, tak i ISDN připojení do internetu).
    Faktem ale je, že po GPRS spojení musím mobil (nokii 6310) restartovat (abych mohl realizovat další připojení), ale to je spíš problém Nokie, erik T68 mi to nedělal.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    57

    Tak to ma niekto stastie! Ja skusam volat na normalneho Dial-Up providera cez jeho globalne cislo. Na starom Erikovi R320 pred upgradom to islo. Teraz po upgrade som to skusal rovnako ako predtym, len s T39 a uz to neide. Pre istotu som skusil naspat R320, ale ani tam to uz neslo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Guest

    Pres ktereho operatora funguje 100% GPRS ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. prosim pomoc s gps
    Od daimond_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 20:59
  2. Prosim o pomoc.....
    Od d.rossi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:29
  3. nefunguje spojení na ipaqu series h1900 prosím pomožte
    Od maeko v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 20:41
  4. Rozchození GPRS na MDA compact přes Eurotel GO
    Od fidom v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-10-2005, 22:08
  5. prosim o pomoc
    Od ing.dr v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 20:00