Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: prosím o pomoc při rozchození GPRS na mém Ipaqu.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    Ahoj
    jsem hrdým majitelem nového iPAQu 3870 a nevím jak donutit GSM telefon (Ericsson T68) připojit přes GPRS.
    Klasické dial-up vytáčení mi funguje.
    Jak to nastavit ?

    děkuji všem

    matty
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Tohle nepomuze ?

    http://www.ce4you.cz/articles/_redirect2first.asp?TopicID=8

    http://www.ce4you.cz/articles/_redirect2first.asp?TopicID=7

    CEuky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    no nikde jsem to nenasel
    proste kdyz v Ipaqu napisu misto euroteliho cisla *99***1#
    tak mi telefon nic nedela a mimo jiny se mi tam pred tim stringem mota furt +0 a nevim jak ji vypraskat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    +0 tam bude stale, ale pri vytaceni to snad neni, nebo jo ?
    at string mate OK ? jaky presne problem mate ? Nevytaci, nebo se nespoji, nebo nejdou data, nebo ?

    V tech clancich je to dost dobre popsany,myslim.

    CEuky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    ta +0 je tam stále
    dám připojit GSM mi začne vytáčet číslo +0*99***1# pak připojuje se a pak to spadne
    a ipaq mi napíše takovou tu hlášku Troble Connection .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    Zkuste si dat do dialing patterns do prislusneho pole +EG (iPAQ ted nemam u sebe tak doufam, ze si to pamatuju dobre. Pokud budete vytacet +42*99# (ten zbytek nepotrebujete protoze GPRS datovy ucet mate v telefonu na 99% ulozeny pod CID=1), tak to nevadi, s tou nulou asi ano. Bohuzel mam pocit, ze se dialing patterns chovaji jinak ve win ce 3.0 a PPC2002 zvlaste pri definici mezinarodniho pripojeni.

    Good luck.

    -jon-
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    furt se mi tam motá ta nula
    teď to vytáčí +0 42*99# nem;6u tu nulu nijak vyhodit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Guest

    dejte to všech třech řádku +EG a country code 42
    -jon-
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no ja skor pouzivam len G a country nic. nikde nic ani area. a sice sa mi +0 zobrazuje, nevytaca ho.

    CEuky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    to jon
    díky už ta nula zmizela, ale stále se nemohu připojit
    když telefon zobrazí připojuji se tak to padne ?????
    help help
    matty
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    A jen úplně přiblblý dotaz, máte aktivované GPRS u operátora?

    A přes normální datovej tok se připojíte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    ano ano nejsem blbej :-)
    GPRS v gsm mi chodí
    datovej tok přes Ipaq mi taky chodí
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Skoda ze nemate Oskara, tam jsem to rozbihal pred tejdnem... Jak si tak procitam Vase prispevky, nic rozumneho mne nenapada. Jakej pouzivate AT string pro pripojeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    +cgdcont=1"ip","internet"
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    12

    prostě to nejde a nejde
    už nevím co mám dělat ??
    matty
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. prosim pomoc s gps
    Od daimond_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2009, 20:59
  2. Prosim o pomoc.....
    Od d.rossi v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:29
  3. nefunguje spojení na ipaqu series h1900 prosím pomožte
    Od maeko v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 20:41
  4. Rozchození GPRS na MDA compact přes Eurotel GO
    Od fidom v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-10-2005, 22:08
  5. prosim o pomoc
    Od ing.dr v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-01-2005, 20:00