Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: vario a stale velke pismena

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    Mam taky problem urobim SF a vsetko ide ok pisanie sms normalne.ale po case pouzivania ked chcem pisat sms pise mi to len velke pismena. Vyriesi to SR alebo ked na Soft. klavesnici dam capslock.

    Snazil som sa to sledovat ci mi to nerobi nejaky program ale nepodario sa vysledovat to.

    Mam take tusenie ze mi to zacalo ked som nainstaloval codec na prehravanie avi a pocket MVP.

    Skor ako ich odinstalujem sa pytam skusenych pretoze tie programi dost pouzivam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    A hw klavesnici pouzivas a nemas caps omylem tam?

    Jinak rezim caps nekdy zapinaji aplikace napr. pri zadavani cisel (registrace apod.), nemas nic takoveho otevreneho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50



    nie capslokom to nebude akoze myslis ze ked mam nejaky neregistrovany soft ze mi to moze robit inak mam spustene len reg soft
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    Mem_ to myslel jinak, ne nelegalni software, ale jsou aplikace, ktere na vstupu prepinaji na caps lock, protoze ctou jenom velka pismena, tak jestli Ti treba nejaka takova app rezitentne nebezi. Kdyz pokillujes vsechny aplikace (ne krizkem, ale nejakym taskmanem), tak to dela taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50



    ano robit to tiez asi mi neostava nic ine len to sledovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Jakou používáš podporu národního prostředí? Není to náhodou Sunnysoft InterWrite 9? Podobně, ne-li stejně se projevuje problém právě s IW9 na Qtek 9000 - viz zde:
    >>> Chyba v české podpoře HW klávesnice zařízení Qtek 9000 (Eurotel)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    Nemam lokalizaciu pouzivam resco klavesnicu al ta to nesposobuje pretoze ju mam dlho a stalo sa to pred tyzdnom
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Dělá mi to taky. Většinou několikrát na HW klávesnici zmáčknu CapShift a už se těch velkých písmen nezbavím. Až SR pomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Pokud se dvakrat po sobe klikne na caps (nebo dvakrat stiskne caps na hw klavesnici), zapne se caps lock na porad. Opetovnym "dvojklikem" se pak prepne zpet na mala. V registrech jde nastavit, ze se vedle ukazatele klavesnice na spodni liste bude ukazovat aktualni stav caps locku (detaily v jine diskuzi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    50

    s tym to nema nic spolocne chyba bude inde ale neviem kde
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Presne tak. Vypnu Capshift, zasunu klavesnici, vysunu a dela to to same. Lokalizaci nemam zadnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    10

    Mám stejný problém, stačí mi ale zavřít aplikaci u které se mi to projevuje a velmi často problém při opětovném spuštění aplikace zmizí...Není to závislé na ROM (objevilo se mi to u 3 ROMek) spíš to typuji na nějaký soft. Možná je problém i v samotném Resco Keyboard, což se mi zdá, že je společný znak všech, u kterých se tento problém objevuje. Co zkusit místo toho CZ soft klávesnici od Šamana?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ale me to dela u HW klavesnice
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Me to dela RescoK. Kdyz pouziju CapsLock, pise i HW klavesnice porad velkyma, i kdyz je v RK vypnutej. Obvykle staci otevrit Resco, zapnout / vypnout CapsLock, zavrit a je to OK. Kdyz ne, SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vario stále hlásí nepřečtenou SMS
    Od Jirka_j v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 12:44
  2. male/velke pismena x500+
    Od grog_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-10-2007, 15:42
  3. Stálé Sekání her u MDA Vario
    Od Martin Pospíšil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:40
  4. Velké písmená na začiatku viet.
    Od colombo_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-05-2006, 19:52