Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567
Zobrazené výsledky: 91 až 97 z 97

Téma: Mio - problém s GPS

  1. #91
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    2

    už to chodí, hurááá!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Dobrý den všem majitelům Mio A701. I já jsem si už zoufal, jak zprovoznit GPS. Nefongovala ani s TT5, ani s BOR.

    Opravdu ale pomohl upgrade firmware na verzi R46.

    POZOR - nepoužívejte holadskou verzi, na ní instalovaná česká lokalizace od Sunnysoftu naboří programy. Anglická verze je v pořádku, lokalizace od Sunnysoftu na ní funguje. A HLAVNĚ FUNGUJE KONEČNĚ GPS (používám BOR).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Ahoj, mám trochu problém s A701čkou. Nainstaloval jsem si iGO2006 a když jedu autem, tak je aktuálni rychlost dle GPS vždy tak o 10km, někdy to na chvilku skočí i o 30km, více, než skutečně jedu. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ono je to spis tim, ze tachometr ukazuje cca o 10% min, nez skutecna rychlost.

    St.


    Citace Původně odesláno od dali007
    Ahoj, mám trochu problém s A701čkou. Nainstaloval jsem si iGO2006 a když jedu autem, tak je aktuálni rychlost dle GPS vždy tak o 10km, někdy to na chvilku skočí i o 30km, více, než skutečně jedu. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od nervusvagus
    už to chodí, hurááá!
    jak se ti podařilo?Mám taky problém Mio A701 + TT 6 hlášení "chybí GPS zařízení".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od vrabek
    Ono je to spis tim, ze tachometr ukazuje cca o 10% min, nez skutecna rychlost.

    St.


    Citace Původně odesláno od dali007
    Ahoj, mám trochu problém s A701čkou. Nainstaloval jsem si iGO2006 a když jedu autem, tak je aktuálni rychlost dle GPS vždy tak o 10km, někdy to na chvilku skočí i o 30km, více, než skutečně jedu. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za rady.
    To preco ti to ukazuje o 10 az 30km/h viac je mi zahadou, mne to funguje uplne bez problemov od zaciatku ako mam MIO a iGo.. No tym, co popisuje "vrabek" to urcite nie je, pretoze tachometer vzdy ukazuje o asi 10% viac nez v skutocnosti ides.. Ak to Vrabkovi ukazuje o 10% menej nez ma skutocnu rychlost, tak by sa mal pozriet do technicaku ci nahodu nema obute uplne ine pneu nez by mal mat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dali007
    Ahoj, mám trochu problém s A701čkou. Nainstaloval jsem si iGO2006 a když jedu autem, tak je aktuálni rychlost dle GPS vždy tak o 10km, někdy to na chvilku skočí i o 30km, více, než skutečně jedu. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky za rady.
    JJ myslim ze je to nastaveni tachometru a zalezi na tom jak rychle jedes a cim vic tim je rozdil vetsi......proste tachac neni dobre udelanej. Za predpokladu ze nejedes do zatacky ale po rovine, tak se da rici ze s drobnou odchylkou ta rychlost z MIA je spravnejsi nez na tachaci. Ja to testnul u POLICAJTu a te leten a MIO mi ukazalo vzdy to same (+-2km) jako radar POLICIE.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 7 z 7 PrvníPrvní ... 567

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31