Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Rychlý přístup k připojení na internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Neví někdo jak by se dal urychlit přístup k připojení na internet na Aceru N311?
    Dřív jsem měl ipaq2100 a kdykoliv jsem na plochu klepl na ikonu připojení, tak v nabídce se objevili všechny možné a nastavené připojení. Bohužel nechápu proč se tak neděje na ACERU? Ani nevím jesli před upgradem tato možnost byla, protože jsem připojení nepotřeboval.
    Nebo kdyby existoval nějaký prográmek, který udělá na plochu zástupce připojení.
    Diky za každé info.

    Jasper77
    Acer N311, 1GB SD sandisk, N6230
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No nevim, ja kdyz klepnu na ikonu pripojeni, tak v bubline, ktera se mi otevre, je odkaz Settings/Nastaveni, ktery mne zavadi na nastaveni pripojeni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    No to jo, do nastavení to jde, ale když spočítáš ty kroky ..........
    prostě tohle mi na tom HP vyhovovalo :-( Jinak jak jsem pročítal ty různé zvěsti o tuhnutí a podobných nesmyslech, tak já jej využívám pouze k práci a zatím se mi seká pouze když používám prohlížeč OPERA puštění v REAL VGA modu. Jinak uplně bezproblémový. Není nějaký DIAL UP manažer? Pak už by k dokonalosti tohoto přístroje chyběl jen výkonnější procesor na ty nešťastné multimedia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Taky hledám...
    Současný postup>tap na ikonu připojení>Nastavení>Připojení>Spravovat stávající připojení>podržet na připojení, počkat na nabídku>tap Připojit mi teda nepřijde zrovna jednoduchý jako Beecherovi (divím se, že na to skvělý Dell nemá nějakou vychytávku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Bobanovicz: Nevim, jak ty, ale ja mam nastaveno pouze jedno DialUp pripojeni, takze kdyz je pozadovano, tak si ho WM sami vytoci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    65

    Potreboval bych poradit, co mam nastavit jako telefonni cislo a smerove cislo a smerove cislo zeme pokud nastavim pripojeni jako dialup modem. Pda mam pripojene k pc pres active sync ale funguje mi pripojeni do lokalni site ale nefunguje mi pripojeni do internetu. Vim ze se tam nastavovalo nejak BtNetwoork Acces nebo tak nejak, neporadi mi prosim nekdo. Pokud chci totiz se pripojit do internetu tak mi to vyhodi hlasku : se stavajicim pripojenim se nelze pripojit. Mam acer n300 s wm 5.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    To beecher: Pravda, teoreticky by to tak fungovat mělo, v mém případě to nedělá například Agile Messenger.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pak je ale blbe napsany Agile, protoze kdyby pouzival Connection Manager, tak se to po prvnim dotazu na sit automaticky pripoji. Doporucil bych napsat AgileMobile, aby to opravili.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rychlý mobilní internet CZ vs SK [mobil.cz]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 07:02
  2. Použití M700 pro přístup na Internet z PC
    Od olmic v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-11-2007, 16:37
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 17:23
  4. Qtek 8310 - Rychlý pohyb v Internet Exploreru.
    Od Milan Švec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2006, 09:48