Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Aktualizace firmwaru pro HP iPAQ Pocket PC h55xx

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    HP zveřejnil novou aktualizaci firmwaru řešící některé problémy s Bluetooth, snímačem otisků prstů a také s iPAQ Backup aplikací. Ke stáhnutí zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Tak nevím, pokouším se nahnat nový update do svého h5550 nejsem nějak úspěšný. Píše mi to "languange specific" a update neproběhne. Patrně to nějak odhalí češtinu. Není třeba ji odinstalovat nebo tak něco ?? Nemáte někdo jinou pokud možno pozitivnější zkušenost ??
    Díky..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Tak nevím, pokouším se nahnat nový update do svého h5550 nejsem nějak úspěšný. Píše mi to "languange specific" a update neproběhne. Patrně to nějak odhalí češtinu. Není třeba ji odinstalovat nebo tak něco ?? Nemáte někdo jinou pokud možno pozitivnější zkušenost ??
    Díky..
    Pred instalaci zmente Regional settings na English, pak to pujde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Přes jazykove problemy jsem se dostal, ale překvapila mě jiná věc - i po upgrade se mi pře resetu hlásí verze ROM jako 1.00.13 (i v Asset Viewer), ale ostatní verze (Otisk prstu, Bluetooth, WiFi) se hlásí jako nové (viz. čísla verzí na webu HP http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/19479.html). Tak nevím jestli ten flash proběhl správně nebo ne. Proces flashovani hlasil že je vše v pořádku. Co to ukazuje vám? A nevím v čem by mohl být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Vojtěch Klimeš
    ...po upgrade se mi pře resetu hlásí verze ROM jako 1.00.13 (i v Asset Viewer), ale ostatní verze (Otisk prstu, Bluetooth, WiFi) se hlásí jako nové (viz. čísla verzí na webu HP http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/19479.html). Tak nevím jestli ten flash proběhl správně nebo ne.
    Pokud se vam OEM aplikace "hlasi" jako nove verze, tak by melo byt vse v poradku. Patrne se (i vzhledem k velikosti souboru 5,3 MB) nejedna o upgrade cele ROM, ale jen jeji OEM casti. S tim znacenim je to opravdu ponekud matouci ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Ani english nepomohlo? Zvolil jsem English UK (to bylo tak nejpřijatelnější z výběru Zimbabwe atp.) No a nezadařilo se. Neustále jazyková odlišnost?

    Dík za pomoc Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Citace Původně odesláno od zsadek
    Ani english nepomohlo? Zvolil jsem English UK (to bylo tak nejpřijatelnější z výběru Zimbabwe atp.) No a nezadařilo se. Neustále jazyková odlišnost?

    Dík za pomoc Z.
    Ještě je nutné v případě Sunnysoft češtiny, tuto úplně vypnout..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    I to jsem zkusil a ništ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od zsadek
    I to jsem zkusil a ništ......
    ...a English (United States)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Já jsem před upgrade provedl HARD reset a šlo to bez problémů (teda pokud to hlášení čísla verze ROM není problém - viz. výše). Ale je to totální ztráta dat. Já to udělal úmyslně - chtěl jsem si vyčistit PDAčko od experimentálních programů. Při pouhém upgrade nedojde ke ztrátě dat?:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Myslim, ze tento upgrade ztratu dat nezpusobi... Ale je to bez zaruky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    English US není v nabídce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Zajímalo by mě, kdo má konkrétní zkušenost s upgrade 5550ky. Mě začalo zlobit připojení na internet přes bluetooth - teda ne hned po upgrade, ale až trochu později - tak mám podezření, že to je možná i nějakou nainstalovanou aplikací ale nevím. A tak by mě zajímalo, jak se vám po upgrade zobrazuje verze rom. Mě jako 1.00.13 nebo 17 jak je uvedena na webu HP. Ale verze jednotlivých částí se tváří že jsou správné (jak jsem psal výše). No a připojování zlobí tak, že někdy se PDAčko nedokáže vůbec spojit s telefonem (Nokia 6310i), když se spojí, tak nesestaví připojení přes GPRS (Oskar) a když sestaví, tak se tváří že nemůže načítat stránky. Ale po několika pokusech jde najednou vše bez problémů - můžu se odpojit, připojit kolikrát chci zasebou a chodí jak hodinky. Ale když to zkusím druhý den, tak to opět nejde. Dokonce si uvědomuji, že mi zlobilo i WiFi - chtěl jsem se připojit přes telecom - wifi našlo dvě sítě, dalo mi na výběr, ale tím to skončilo - nepřipojil jsem se, až po několika soft resetech se bez problémů připojil, ale za chvíli zas ne (to už jsem jen testoval co to dělá a tak jsem se připojoval a odpojoval). Musím podotknou, že dřív mi vše chodilo jak hodinky. Nemáte někdo podobné zkušenosti? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    A jeste jeden dotaz - chtel jsem dnes zkusit vratit k puvodni verze ROM - ale nikde jsem ji nenasel - myslel jsem, ze je na originalnim CD, ale tam jsem ji nenasel, ani na webu ne. Poradte kde ji ziskat nebo jak tam vratit puvodni verzi ROM. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    17

    Pokud někdo řešíte stejný problém jako já - další informace - problém není asi jen v Bluetooth, ale někde jinde - zkoušel jsem to i přes INFRA a i tam to zlobí. Nejpodivnější je to, že to zlobí hlavně při prvním spuštění: nechce to navázat vůbec spojení s telefonem ať už přes infra nebo přes Bluetooth. Když se mu to nakonec podaří (po několika pokusech, resetech), tak vytvoří spojení přes GPRS, ale to zas nechodí. Až pak po odpojení a novém připojení chodí vše bez problémů. Pak se můžu odpojovat, připojovat, kolikrát chci a jde to. Když to ale zkusím po několika hodinách, jsem tam kde jsem byl na začátku. Tak už fakt nevím kde je zakopanej pes.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nedokončený flash firmwaru na Asus M 10
    Od miky3670 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 13-04-2011, 20:14
  2. upgrde firmwaru na n35
    Od Gándhí_oldd v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-05-2008, 10:28
  3. HP iPAQ rx1950 (nový model) a hx2190, hx2490 a hx2790 (aktualizace)
    Od beecher v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-09-2005, 10:23