Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Qtek 8310 jako web kamera

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    podle seznamu podporovaných zařízení by to mělo fungovat :yes:

    kdyby to někdo zkoušel,tak napište zda je to funkční a s kterým programem ( Skype,ICQ ??? ),demo stahujte zde :
    http://www.ateksoft.com/download.html :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak tu máme novou verzi,která podporuje a funguje i na našem miláškovi Qtek 8310 (a spoustě dalších zařízení )

    více zde + download : http://msmobiles.com/news.php/5326.html :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Jak to funguje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    To vypadá luxusně. Ale je to jen nějaké demo co? Musím to ještě pořádně osahat. :-) První dojmy super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Tak labůžo, testnul sem to ve Skypu a super. I na focení a natáčení videa parádní. Stojí to $14.90, tohle demo přenáší jinak obraz jen pár vteřin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Jak ses stim pripojil na Skype.Nejde mi to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    5

    Asi tak nějak, nainstaloval jsem to, ale když to spustím, přepnu na webcam a kliknu na joystick, tak to dole v levém rohu napíše " Connecting... " a vytuhne to, jako by se to kouslo a nejde to nijak zavřít. Je k tomu potřeba ještě nějaká jiná aplikace v PC nebo tak? Help... :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Jak nainstalujete program, tak se vám do PC nainstaluje i klient, který Vás při spuštění po bodech navede jak postupovat. Program v Qteku se spustí a režim zachycení či focení se určuje pohybem joystiku doprava nebo doleva. při použití jako WEBCAM je potřeba v nastavení určit počítač s ovladačem pro webkameru podle IP adresy, já mám nastaveno AUTO a fachá. Přímo v nastavení Skype se v nastavení videa dá qtek vybrat pod názvem coolcamera nebo tak nějak a hned otestovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Mě to normálně funguje, používám skype, Qtek 8310.

    Stáhněte ten instalační exáč, spusťte, vše odklikejte. Pak v moblu spusťte tu aplikaci, přepněte na mod webkamera (šipkou doprava). Zkontrolujte activesync, a klikněte tlačítko joysticku.
    Objeví se connecting...
    Buď se povede (a začne odesílat), nebo máte problém. (Firewall atp.)
    Spusťte skype, nástroje, nastavení, video. Vybrat webkameru (cool camera), otestovat a měli by jste se vidět. Pokud ne, uběhlo 25 vteřin trial verze. Klikněte znovu na joy. Teď už se musíte vidět. Pakliže ne, musíte si pohrát s nastavením (kodeky, rozlišení ap.)
    Mě to fuinguje bezva.
    ---------------
    kokuím, že mě Crapper předběhl
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od pechi
    Asi tak nějak, nainstaloval jsem to, ale když to spustím, přepnu na webcam a kliknu na joystick, tak to dole v levém rohu napíše " Connecting... " a vytuhne to, jako by se to kouslo a nejde to nijak zavřít. Je k tomu potřeba ještě nějaká jiná aplikace v PC nebo tak? Help... :?
    Firewall? Mě to dělalo přesně to samý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    Je to reálně použitelné? Nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    jo,normálně to je použitelné,jen je to omezené na půl minuty,kdo má zájem,ať koupí full verzi
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Funguje vam tam nocny rezim? Ked ho zapnem, nevidim realnu zmenu... Urcite to nie je to, ako ked zapnem nocny rezim pri klasickom programe na fotak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Můžete někdo poslat odkaz na skype, ktery funguje pro qtek 8310? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Něco jako Qtek 8310 navíc s GPS
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 09:09
  2. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 21:08
  3. Qtek 8310 - sms jako pripominku
    Od tomikusis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-05-2006, 15:15