Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problem se signalem na N35

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Ahoj, mam Acer N35 a TT5. vsechno funguje naprosto perfekne, ale dneska jsem dosel do prace a hlasi mi to "no valid GPS signal" nevim co s tim... mozna je to lokaci. nemate nekdo s timto zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    kde to hlásí? ( v budově, pod širým nebem, nebo již od rána )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    ted sedim v budove, ale pred chvilkou jsem byl pred budouvou a tam to delalo taky rano kdyz jsem jel do prace to bylo ok... ale stejne se mi to nezda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    mrkněte do nastavení TT - Změnit předvolby -> Zobrazit stav GPS - zda hleda satelity ( sedive sloupce ) nebo zda "ma" satelity ( modre sloupce ), nebo zda je tam úplně mrtvo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    mam tam sedive sloupce, prace ze satelity tam jsou. jen mito abych s nima komunikoval mam hlasku "No valid GPS signal" uz to nefunguje ani v aute a vcera to jelo super...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    123

    Jestli máš šedivé sloupečky u satelitů, tak se postav ven, s GPS nehýbej a do několika minut by se měla chytnout (sloupečky zmodrají). Chce to trpělivost! Nejhorší je pro GPS pohyb bez fixu... PAk jí trvá mnohem déle, než se chytne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Ted ven bohuzel nemuzu, ale zkusim to u okna... chudak N35tka ;( prosla tvrdym resetem pakrat jsem to preinstaloval a jeste mu nadava, ted ji ale dam klid...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Jo a dalsi vec ( Jakto ze kdyz jsem vsechno preinstaloval ltak si to porad pamatuje posledni adresy? nevite nekdo jak uplne vymazat pamet? chtel bych to komplet preinstalovat... dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pokud by jsi chtěl mít vše "čisté" tak musíš smazat i sloýky, v kterých jsou mapy ( na kartě ), neb někam do nich se ukládají adresy atd. - který soubor přesně jsem nikdy nezkoumal :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    jestli myslis posledni adresy v TT, pak zkus smazat ve slozce s mapou soubor "nazev mapy".cfg (pro jistotu si ho odzalohuj). Pri dalsim spusteni se vytvori novy prazdny
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    8

    Ok, dneska uz vsechno funguje tak jak ma. diky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. P535 problem s GSM signalem
    Od tomik999 v sekci P5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-04-2009, 21:27
  2. Yakumo Alpha - Problém s GPS signálem
    Od JackS v sekci Yakumo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 11:51
  3. Yakumo Delta 300 GPS a problem se signalem
    Od duffioso v sekci Yakumo
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 16:24
  4. Problem se signalem MDAC
    Od noiser_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-04-2005, 13:39