Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Qtek8310-problém se synchronizací

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Zdravim,
    mam na Vas prosbu, potrebuju poradit. Tata ma novy telefon Qtek8310. Ja jako majitel MPx220 jsem si rikal, ze nemuzu mit problem s nastavenim synchronizace apod. Bohuzel se jeden vyskytl a nevim si s nim rady. Delal jsem se s tim dnes od 6 hodin do ted a neprisel na nic. Je to NUTNE takze budu rad za kazdy dobry navrh. Prochazel jsem fora a odpoved jsem nenasel jen problemy s bluetooth. Vlastni notebook HP nx 8220 tusim. Nainstaloval jsem ActiveSync 4.1, flashnul na novejsi romku original Qtek 2.0.9.0, znovu nastavil ActiveSync (od zacatku takze bylo vse puvodni odebrano...mimo to jsem to delal za celou dobu nejmin 10krat ) ), notebook Qtek nasel, zaclo synchronizovani, zeptalo se i jak se ma co nahradit a pak to najednou skocilo ze to je hotove, ale s vykricnikem, samozrejme se nic nesesynchronizovalo a hodilo to kod odborne pomoci c. 85010014 o kterem jsem nikde nic nedohledal. Pri dalsim pokusu se to uz ani k zeptani jak co nahradit nedostalo...Laboratoroval jsem dal, povypinal vse co se dalo od firewallu po spyware programy a antivir a zadna zmena. Tak jsem zkusil zapojit moji MPx220 a vse problehlo v poradku, pak jsem zkusil Qtek u me na pocitaci a take vse probehlo v poradku (u me pri zapnutem firewalu Kerio atd,tata ma ale jen Windowsackej a Norton antivirus,ale vypnuty...)zkousel jsem i pouzivat USBswitch a prepinal jsem RNDIS na Serial. Problem byl ze kdyz jsem restartoval telefon tak si nepamatoval nastaveni na Serial a navic muj problem nevyresil, spis naopak ActiveSync se sice roztocil, ale vubec k nicemu nedoslo....
    Lidicky nevite co s tim?

    Sorry za ten roman, ale uz si fakt nevim rady a celkem to specha...chtel jsem to poradne popsat aby jsme tu pak zbytecne nedebatovali nad tim co uz jsem resil....

    Diky -T-
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Tak koukam podle navstev, ze uz sem nekdo nahlidl ale zadna rada vazne nikdo nema typ co s tim?(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tohle?

    Jinak jsem nepochopil to s tím BT - pokud děláš AS přes BT, tak první sync musí být přes kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Jj cislo sedi takze to bude asi ono. Diky moc za pokus o pomoc.
    Nez se pustim do nejakych dalsich brutalnich zasahu dle navodu ve smyslu odpaleni outlooku, cemuz bych se rad vyhnul, bych se chtel ujistit jestli to ma cenu kdyz synchronizace s moji MPxkou sla v poho a vse se mi prehralo do telefonu?
    Jinak bod.2 je ve smyslu "jen" zapnout outlook ale nemusi byt pripojen do internetu pripadne vnitrni site firmy?Jen zapnout jsem ho zkousel, internet taky, vnitrni sit nemam k dispozici....
    bod.3 jsem prozatim obesel tim ze jsem firewall a antivir vypnul, takze to by nemel byt snad problem nebo se milim?
    bod 4. jak jsem psal jen v krajni nouzi ikdyz ta uz je....

    Jeste nechapu duvod chyby "Adresář Application Data není na očekávaném místě, je přesměrován" muze te mi to prosim nejak objasnit?Ten je snad dan v pameti telefonu na pevno a nejde s nim nikterak manipulovat...

    PS:tim bluetooth jsem to myslel tak ze jsem nenasel nikde na foru ze by nekdo resil podobny problem jako mam ja,ale jen ten s tim bluetooth.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Jeste asi zkusim v prve rade nainstalovat AS 4.2 beta1 ktery ma pry trochu resit problem s touto chybou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no ja bych ješzě outlook nechal byt a zkusil - HR přístroje a odnistalovat ActveSync -> pak restart PC -> instal AS -> a připojit Qtek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Dik za snahu, ale to uz jsem delal nejmin 10krat teda ten reinstal. MR asi 2krat a dvakrat flash )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vyexportovat data z Outlooku, odinstalovani AS, odinstalovani Outlooku, nainstalovani Outlooku, import dat, nainstalovani AS, zapojeni telefonu a sync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Odinstalovani Outlooku jsem se snazil max vyhnout...zkusil jsem nainstalovat AS 4.2beta a problem byl vyresen....cim to presne bylo nevim....asi ten Outlook....diky za snahu o pomoc vsem....-T-
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Zdravim, tak mam jeste par dotazu
    kdyz zapnu notebook a najizdi mi do win, hodi mi to pri nacitani profilu woken hlasku ze nemuze najit port5 (vyhrazeny pro bluetooth synchronizaci s qtekem) a zepta se ve smyslu jestli odstranit nebo ignorovat (ted to nemam pred sebou a nepamatuju se jak to presne bylo) kazdopadne ve vetsine pripadu mi to odboura nastaveni portu v AS a musim ho tam znovu zadat rucne a pak teprv synchronizovat. Otazka 1 vychazi z problemu tj. jak zamezit teto otravne hlasce aby se nezobrazovala a nedochazelo k vyruseni portu v AS. (bluetooth integrovan v notebooku a dela to myslim jak pri zapnutem tak i vypnutem bluetooth pri zapinani notebooku).
    Otazka 2: uz nekdo vymyslel neco aby synchronizace probehla sama po zapnuti bluetooth aniz bych ja synchronizaci aktivoval v telefonu v AS?
    Otazka3: jakej pouzivate program pro ukladani kodu a cisel karet atd jako byla v nokii tzv. penezenka a kterej by jste mi doporucili (nejlepe v cestine ale to asi nehrozi) a jestli by jste mi ho mohli pls pripadne poslat na wastebin@centrum.cz rad se necim zas odvdecim...
    Otazka 4: jestli dovolite tak to pisnu sem az tu nemusim zbytecne hazet dalsi prispevek vedle...Jak to vypada s "funkcnim" Papyrusem 1.2CZ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Tak s dovolenim jeste doplnim info po testovani boothovani...pokud zapnu notebook a bluetooth je zapnute (nebo ho zapnu driv nez poc najede do win) tak se nic nedeje a AS je spokojen, pokud ale bluetooth zapnute neni, tak hned po najeti do win hodi AS chybu ze nemuze najit COM port ktery je vyhrazeny pro synchronizaci, v dalsim okne se zepta jestli chci nastavit pripojeni (pokud ano nepripoji se...) dam ne a po te hodi dalsi okno jestli chci COM port odebrat uplne nebo ne, ikdyz dam ne, port nastaveny v AS se zrusil a musim vse nastavit znovu. Dost otravna procedura natoz ji delat pokazde co chci synchronizovat, a mit porad pustene bluetooth v notebooku taky neni uplne to prave vorechove...poradte pls co s tim at se toho zbavim...

    k otazce 3: nasel jsem u sebe Codewallet 2005 a Flexwallet 2005 co jsem pouzival na MPx220 a nastesti obe jeli i ve ww05 tak jsem vybral podle me prijemnejsi Codewallet a je po jednom problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Lidi to nemate pro me zadnou radu? myslel jsem ze mi pomuzete poresit problemy a nic....(
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. problém se synchronizací
    Od Osan v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2012, 16:49
  2. Problém se synchronizací s PC
    Od olda.bastard v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 14:30
  3. IP a problém při synchronizaci
    Od Bongoman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 09:53
  4. Problém s AS4.2 a synchronizací
    Od Bio007_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-12-2006, 13:35
  5. Qtek8310 - Problem s pamäťou
    Od vklacan_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-02-2006, 10:58