Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nelze aktivovat jiné 3rd party SIP (software pro vkládání textu)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Ahoj všeci. Potřebuji vkládání českých znaků. Tak jsem si nainstaloval Resco Keyboard Pro, která se mi docela líbila. V seznamu klávesnic se ukáže, ale nelze aktivovat. Po kliknutí na ni se ukáže opět standardní klávesnice. To samé mi dělá např. i konkurenční PDAMill's TopKey. Na diskuzních fórech obou těchto produktů jsem se dočetl o podobném problému, ale nenalezl uspokojivé řešení.
    Zkoušel jsem i natvrdo v registru nastavit Resco Keyboard jako výchozí - je to metoda, před kterou mnozí varují a dobře vědí proč, po tomto nastavení už mi totiž 9100 nenaběhla. V předtuše tohoto jsem před tím udělal pomocí SPB Backupu full backup. Následně jsem provedl full restore a všechno se tvářilo OK a dokonce začala fungovat i ta klávesnice. Jenže zase přestal fungovat smartdialer. Ten se mi nepodařilo rozchodit ani po nesčetných pokusech a typech místních guru (viz jiný thread o smartdialeru). Takže jsem přistoupil k HR a přeinstalování celého telefonu, všechno teď funguje perfektně, ale po nainstalování Resco Keyboard Pro jsem tam, kde jsem byl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Skus tento soft: hiKeyboard.

    Ale nie je free, rovnako ako Resco...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    tak mam stejny problem - resco i hikeyboard se po soft resetu vypnout, defaultni je normalni klavesnice kterou ale nemam lokalizovanou (eng rom)

    prisel nekdo na to jak to vyresit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od maro.sk
    Skus tento soft: hiKeyboard.

    Ale nie je free, rovnako ako Resco...
    Asi jsi to úplně nepochopil - ono je vcelku jedno, jakou 3rd party metodu vkládání znaků tam nahraju, ať už je to Resco, hiKeyboard, TopKey..., nelze aktivovat žádná!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Tak mě osobně RescoKeyboard žádný problém nedělá, ale přesně co popisuje km ozis se mi děje u všeho ostatního.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jestli mas tu ROMku co mas v podpisu, tak to bude zrejme ji. Zkus si tam dat 2.17 a uvidis ze pujde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    muzu potvrdit...JE to romkou, dal jsem tam zpet 2.17 a beha to vsechno v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Ovladani a vkladani textu HLASEM?
    Od code v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-04-2006, 07:39
  2. Zobrazení nabídky voleb vkládání textu
    Od Mlok_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2006, 15:27
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 10:59
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-12-2004, 06:44
  5. Telefon - prediktivní vkládání textu
    Od Moja_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-05-2004, 23:23