Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 36

Téma: Broadcom Bluetooth Stack pro Dell Axim X50(v) s WM5/X51(v) je tady!

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Oprašte svoje HP BT klávesnice a BT sluchátka, neboť je opět budete moci na svých miláčcích používat! Broadcom BT stack vám dovolí to, co MS BT stack neumožňuje. Více info, včetně návodu, najdete na níže uvedeném odkazu.

    http://czaxim.wordpress.com/2006/06/08/broadcom-bluetoo+...+ndows-mobile-5/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Chtělo by to taky pro LOOX
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To uz si budete muset zaridit sami, Vysavacnici...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Chtěl bych se zeptat, je rozdíl mezi verzí 38 a touhle? Resp. podle všeho usuzuji, že nyní stačí jen nainstalovat cab, bez nějakých výmazů v registrech, jak tomu bylo dříve před instalací?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, je tam opraveno spousta chyb a melo by chodit s tim uz kazde zarizeni (hlavne tedy BT stereo sluchatka). Jinak ano, tohle je CAB, ktery proste pustis a nainstalujes do zarizeni (ne na kartu). Osobne doporucuji HR a instalovat nacisto...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    184

    ... ten HR bude asi nutny lebo telefon aj GPS sparujem, no hp klavka nejde sparovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    stáhnuto,zaloha se provádí a jdu do toho. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ale to jsem pochopil, jen u verze 38 byl taky cab, ale u něj byl přiložen texťák, seznam, co vše se musí před instalací vymazat z registrů a pokud vím, cab je nepromaže, tudíž je nutné nejdřív něco vymazat, před spuštěním cabu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Verze .38 != verze .50... :sarcastic:

    Ja nevim, postup instalace na blogu mam napsany, tak co je jeste na tom nejasneho? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Mno právě mne zaujalo, že se tam nepíše o mazání registrů apod. jen spustit cab a všechno se udělá samo, a bylo mi to divné, protože dříve bylo před cabem nustné promazat ty registry, o tom tam není zmínka, ani u staženého zipu. Tak se jednoduše ptám, zdali není nurné mazat registry, jako u (asi) dřívejší verze, která byla rovněž v cabu (nechci to zkouušet instalací, verze co tam mam jakž takž funguje, tak se jen chci ujistit). Stačí mi jen ano-ne jako odpověď. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    45

    Ziadne registry som nepremazaval! Postupoval som podla navodu.
    BT stack sa perfektne integroval do systemu.
    Funguje zatial bez chyby, priam fantasticky!
    DELL sa moze hambit, ze to neponukol pre svojich zakaznikov ON!

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslím, že beecherův návod je dost "p o l o p a t i s t i c k ý". Pokud by se mělo něco dělat v registrech, bylo by to tam napsané. A je tam něco?

    to Johnny007
    Proč by se měl Dell stydět?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    No právě že tam nic nebylo, a předtím to bylo obvyklé, proto jsem se chtěl ujistit, aniž bych musel mazat u mě fungující verzi, a nechápu, co je na tom špatného, nezrozumitelného a nepochopitelného

    Johnny007: díkes za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    45

    to Zdenek Malinsky:
    >proč by se měl Dell stydět?

    Pretoze integroval MS BT stack do WM5 pre X51v a odmieta dodnes si pripustit chybu a napravit to!!
    Pred kazdym updadom ROM verzie apelovali uzivatelia Axim X51v prave na toto a DELL kasle na zakaznikov!!
    Myslim si, ze netreba tu vysvetlevovat aky je priepastny rozdiel medzi tymito dvomi implementaciami jednej a tej istej veci.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dell Axim x51v a Bluetooth GPS
    Od Danz v sekci Dell
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 05:55