Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Upgrade na Windows Mobile 2003 pro HP iPAQ h5450

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Společnost HP se rozhodla vytvořit upgrade celkem pro tři své modely iPAQů se systémem Pocket PC 2002. Upgrade pro h3900 jsem již recenzoval, upgrade pro h3800 ještě není k dispozici, takže pokud se v problematice upgradů trochu orientujete (a přečetli jste si nadpis, už v tom máte jasno. Ano, dneska vám představím upgrade pro zařízení HP iPAQ h5450. Přečtěte si celý článek

    Co si o tom myslíte vy? Vložte svůj komentář ke článku, který sepsal Pavel Koza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Porad nevim, zda-li se po upgrade na 2003 da pouzit i ceska lokalizace - puvodne urcena pro PPC2002. Bez toho by to pro mne nemelo moc cenu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Budu rad, kdyz to sem napisou i jisti lide "oficialne", ale co vim, tak potrebujete novou verzi lokalizace, starou versi v zadnem pripadne neinstalujte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Budu rad, kdyz to sem napisou i jisti lide "oficialne", ale co vim, tak potrebujete novou verzi lokalizace, starou versi v zadnem pripadne neinstalujte.
    ... jak jiz psal P@vel, instalaci lokalizace pro PPC2002 na PDA s WM2003 si zpusobite vic problemu nez uzitku. At jiz pouzivate Language Extender nebo k iPAQum dodavany Interwrite, musite mit verzi pro WM2003.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    A zadat lokalizaci i na WM2003 by asi brali jako neurvalost, co?

    Ale na druhou stranu, pokud je soucasti oicialniho dovozu vzdy lokalizace a nyni je prechod na novy system zdarma (v cene), dalo by se to pochopit i tak, ze k tomu bude i CZ lokalizace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od viktor99
    Ale na druhou stranu, pokud je soucasti oicialniho dovozu vzdy lokalizace a nyni je prechod na novy system zdarma (v cene), dalo by se to pochopit i tak, ze k tomu bude i CZ lokalizace...
    To bohuzel chapete spatne Lokalizace neni soucasti oficialniho dovozu automaticky, dovozce si objedna (a zaplati) lokalizaci pro sva zarizeni prodavana v CR a tu cenu si samozrejme zapocte do ceny, za kterou to prodava nam, koncovym zakaznikum.

    Ze je upgrade pro zarizeni HP v nasi republice zdarma je jen dobra vule ceskeho HP, ktere ty upgrady hromadne zakoupilo (na sve naklady), a svym zakazniku dava jako pozornost... Chtit od nich zadarmo jeste aktualizaci cestiny muzete, ale asi neuspejete Budte rad, ze nemate Toshibu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    40

    Zatim to ale bohuzel vypada, ze budu rad, az mi doopravdy dodaji ten upgrade... :?

    A k novym iPAQum (napr. 5550), ktere maji WM2003 jiz v zakladu, se ceska lokalizace asi dodava, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od viktor99
    A k novym iPAQum (napr. 5550), ktere maji WM2003 jiz v zakladu se ceska lokalizace asi dodava, ze?
    Ano. Od Sunnysoftu, jednu h5550 prave recenzuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Budte rad, ze nemate Toshibu...
    Kvuli WM2003 upgrade nebo Ectaco lokalizaci?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    simhap_ce4you
    Guest

    Cestina Interwrite Pro 8.0 pro H5550 (upg z 7.x za 200 Kc) funguje bezproblemu i na upgradovanem H5450.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    1

    kde stahnout aktualizaci pro h5450 na wm2003? prohledal jsem cely www.hp.com ale tohle nenasel nebo slapala by na tom w2005?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslím, že to byl placený upgrade, takže se zeptej přímo HP, lze-li ještě...

    WM 5.0 rozhodně ne, když nebyl ani upgrade na 2003 SE.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Upgrade na Windows Mobile 2003 pro Compaq iPAQ h3800
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 04-01-2004, 23:39
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2003, 14:01