Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: SD Pretec 4 GB - v PDA má kapacitu 2 GB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    18

    Setkal jste se někdo s tím že karta SD Pretec 4 GB ukazuje v PDA "total storage card memory" 2039 GB? Zkusi jsem ji přeformátovat v Pocket Mechanic na FAT32 ale nepomohlo to - pořád jen 2 GB.
    Koupil jsme ji v AH Mobile. Myslíte že mě prodali 2GB kartu ve falešném obalu? Nebo čím by to mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Fede
    ...Myslíte že mě prodali 2GB kartu ve falešném obalu? Nebo čím by to mohlo být?
    Zkusil jste to ještě v jiném zařízení jak se hlásí?? (třeba v čtečce nebo jiném PDA)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    18

    Bohužel jak jsem zjistil zakoupená čtečka nefunguje s 4 GB SD kartami takže to nemůžu vyzkoušet v notebooku a jine PDA nemam. Da se nějak zjistit kapacita ve foťáku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od Fede
    ...čtečka nefunguje s 4 GB SD kartami ...
    Typnul bych, že s tím PDA to bude obdobné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nevim, ale včera jsem kupoval v AH Mobile 4GB kartu, pravda ne tak renomovaně firmy, mě stačí A-Data a vše v nejlepšim pořádku

    dříve než budete operovat "záměnou" karet, tak bych se ptal zda jí vůbec Dell "kousne"?

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Citace Původně odesláno od osch
    Citace Původně odesláno od Fede
    ...čtečka nefunguje s 4 GB SD kartami ...
    Typnul bych, že s tím PDA to bude obdobné.
    cože?

    proboha proč by neměly fungovat?

    ano, asi jsou čtečky, kterě jsou staršího data výroby a nefungují, ale moje zkušenost říká, ze mne funguje 4GB karta v obou no nae čtečkách, takže bych netvrdil, že 4GB karta ve čtečce či PDA nefunguje

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    18

    PCMCIA Pretec čtečka skutečně nevezme Pretec 4 GB SD kartu. To mi následně potvrdil i dodavatel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jsou i novější čtečky které 4Gb nezvládnou a naopak moje cca 5 let stara PCMCIA od Panasonicu kterou jsem kupoval kdyz maximalni kapacita SD byla 64Mb :-) s nimi nema zadny problem .... jedine vyzkouset ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    nemyslim ze by zrovna AH mobile zamerne prodaval karty s nizsi kapacitou ..

    zkus nekoho kdo ma stejne zarizeni jako ty (pokud mas moznost)

    nebo to hod do fotaku (podle poctu volnych snimku si spocitas na kolik to fotak odhadnul) ... pripadne format
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Fede, nemate nahodou uz minimalne dva dny v poste e-mail od AH Mobile, ze jim tu kartu mate poslat na reklamaci, ze ji vam vymeni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    18

    Beechere, právě že ten mail nemám. Pouze ze mi vymění čtečku která tuto kartu nezvládá. Zkoušel jsem to i ve fotáku a i tam jsem to dopočítal na 2 GB. Pošlu ji na výměnu. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jinak receno, vy mate jeden cely den e-mail od spolecnosti, ktera vam tu kartu prodala, a nejste schopen si to s nimi behem toho dne vyridit? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    18

    Pro me je vraceni nebo reklamace posledni moznost takze jsem zjistoval jestli neco nedalam spatne a hledal informace o SD kartach (nema s nimi moc zkusenosti, dosud jsem pouzivat CF karty).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    možná by bylo lepší, pro příště, směřovat svůj dotaz:

    1) v rovině obecné - co mohu udělat aby :-) mi to fungovalo

    2) na uživatele stejného zařízení jako vlastním, neb tak se dozvíš nejvíce a vzhledem k rozšíření DELLů na tomto fóru by jsi měl dostat jasnou odpověď

    3) bych se zdržel úvah o podvrhu ze strany prodejce, pokud jsi se s ním ještě nezkontaktoval! a v případě AH MOBILE bych to doporučoval 2x - neb jsem se ještě nesetkat s lepším a fundovanějším přístupem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. N35 + SD PRETEC
    Od Folpy v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 13:53
  2. GPS Pretec
    Od efliky v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2004, 17:25
  3. CompactFlash Pretec 128 MB
    Od Roman_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-07-2002, 09:27