Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: čeština a taky internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Dobrý den,

    nevíte někdo, proč se mi v mém HP IPAQ 2210 v programu World-off-line u iDnes rozsypala čeština? Všechny ostatní kanály jsou okey, jen ten iDnes.

    A za druhé. Udělal jsem si partnerství přes BlueTooth s se svým počítačem. Chtěl bych mít možnost spojit se a (v případě že například žena okupuje počítač) moci brouzdat na serveru na PDA přes ADSL spojení v počítači. Jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak na to? Velmi proste. Spustit ActiveSync pres BT...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    a to jako že budu přes AS připojenej permanentně? To mne nenapadlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Nemá někdo nějaký návod, jak se vypořádat s tou češtinou v iDNES (viz výše)? Jak se například instaluje nové písmo? Díky předem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no písmo se řešilo zde, zde, či zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Díky, ještě v tom tady neumím chodit. Příště už si to zkusím vyhledat sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Hmmmm, tak nevím, co dělám špatně, ale ten iDNES pořád česky neumí. Stáhnul jsem si všechny fonty, nainstaloval utilitku FontOnStorage a nic. Ach jo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    39

    Ještě jeden zoufalý dotaz: natáhl jsem české písmo do windows/fonts a nic. Musím jej ještě nějak nainstalovat to systému nebo tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM7 - vím že něco vím, ale taky nevím co přesně :-(
    Od petr.antos v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2010, 01:44
  2. Bude taky upgrade na WM 6.5 a TF3D 2.5?
    Od CiTrus_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 21:45
  3. Taky vám skřípe A620BT ???
    Od crz v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-06-2005, 13:19
  4. Garmin CF GPS - cf que 1620 - taky vám nefunguje?
    Od našrot v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 21:48