Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: ROM update R52

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    Takze som to dnes objavil, je to uplne nowe,
    kedze zariadenie MIO A700 a A701 su hardwarovo uplne zhodne, nemal by byt ziaden problem

    MIO A700 ROM R52

    popis, kedze prilozeny je v cinstine

    1.Stiahnite romku, rozbalte ju a subor WINCEIMG.BIN vlozte do SD root directory
    budte si isty ale ze potom ako to tam nakopirujete, zostane vam este 60Mb volneho miesta
    2.uistite sa ze mate nabitu bateriu, alebo sa pripojte na nabijacku
    3.Vypnite zariadenie power OFF, a vlozte SD kartu
    4.Zapnite a chodte do UB menu, dostanete sa tam tak ze stlacite tlacitko hlasitosti hora+dolu+reset
    5.Zvolte 0=flash ROM upgrade, 6=Total img by SD/MMC
    6.Flashovanie sa zacne a bude trvat 10-15min. ked bude hotove ,chodte spet do UB menu a spravte reset.

    Zatial som to neskusal, cakam na forach co budu pisat o tejto romke, ale par ludi sa uz vyjadrilo ze im to funguje bez problemov, tak snad dnes vecer idem na to....:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    Jen bych doplnil:

    For ROM version below R50, press and hold UP volume+ DOWN volume + RESET.
    For Rom version above R50, press and hold UP volume + DOWN (joystick) + RESET.


    I tak, pokud jsem to vyzkoušel, tak to píše !Málo paměti", dál jsem se nedostal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    218

    OK. Takže ta verze R52 je pouze v čínštině. To znamená k ničemu.

    Tady je ke stažení fimware R51:

    http://rapidshare.de/files/23284781/r51.rar.html

    Postup je stejný jako je popsán výše, pozná to při instalaci A701, funguje squele!

    Fimware je english, čeština Sunnysoftu dodávaná na CD s novým Miem funguje bez problémů. GPS nabíhá za 1/3 času, používám jej 2 dny bez zatuhnutí či jiných problémů. Jediné co jsem zaznamenal je konflikt se softem Pocket Reclaimer nebo tak nějak, ja jsem ho někam vykopíroval a nevím z hlavy ten název, verze snad 2.5.4, s tím to fungovalo pouze do resetu či opětovného zapnutí. Pak už A701 nenajela.

    Jediné co jsem ručně nastavoval je výkon, ten je po instalaci nastaven na nejvyšší, pro úsporu baterie jsem jej přehodil na auto.

    Screenshoty nemám kam uploadnout, takže jen výpis o verzi: WM5 OS 5.1.70 (Build 14411.1.1.4).

    Jo, jen tak pro jistotu, mi to jede, nikoho nenavádím, použijte servis! Pokud si Ačko sčubíte - Vaše věc ... hi. (No dneska jeden nikdy neví)

    Zdarec ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravim Vas,
    tiez som updatol na R52, ale cinstina sa nedala pouzit, preto som hned naistaloval InterWrite Pro 9.1 od Sunnysoft-u. Ale aj tak este niektore systemove nastavenia boli v cinstite /cca 30%/. Tak som to spatne upgratol na R51.
    Po vypnuti zariadenia som sa nevedel dostat do menu. Ale potom som vybral na sekundu bateriu a reset do menu sa podaril podla postupu.
    Zatial ho pozorujem ako sa bude spravat.
    S pozdravom,

    Mandy :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od xRoman
    OK. Takže ta verze R52 je pouze v čínštině. To znamená k ničemu.

    Tady je ke stažení fimware R51:

    http://rapidshare.de/files/23284781/r51.rar.html

    Postup je stejný jako je popsán výše, pozná to při instalaci A701, funguje squele!

    Fimware je english, čeština Sunnysoftu dodávaná na CD s novým Miem funguje bez problémů. GPS nabíhá za 1/3 času, používám jej 2 dny bez zatuhnutí či jiných problémů. Jediné co jsem zaznamenal je konflikt se softem Pocket Reclaimer nebo tak nějak, ja jsem ho někam vykopíroval a nevím z hlavy ten název, verze snad 2.5.4, s tím to fungovalo pouze do resetu či opětovného zapnutí. Pak už A701 nenajela.

    Jediné co jsem ručně nastavoval je výkon, ten je po instalaci nastaven na nejvyšší, pro úsporu baterie jsem jej přehodil na auto.

    Screenshoty nemám kam uploadnout, takže jen výpis o verzi: WM5 OS 5.1.70 (Build 14411.1.1.4).

    Jo, jen tak pro jistotu, mi to jede, nikoho nenavádím, použijte servis! Pokud si Ačko sčubíte - Vaše věc ... hi. (No dneska jeden nikdy neví)

    Zdarec ....
    Zdravim,

    tak jsem zkoušel restartovat doUB menu, ale po tomto trojhmatu na A701 se provede následující:

    1 x zavrčí a následně se vyresetuje do default nastavení.
    Jak docílím toho, aby se mi zobrazilo UB MENU ?

    Níže uvedený postup u mě nefunguje.
    "dostanete sa tam tak ze stlacite tlacitko hlasitosti hora+dolu+reset"

    Děkuji

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od cyberfoxcz
    Citace Původně odesláno od xRoman
    OK. Takže ta verze R52 je pouze v čínštině. To znamená k ničemu.

    Tady je ke stažení fimware R51:

    http://rapidshare.de/files/23284781/r51.rar.html

    Postup je stejný jako je popsán výše, pozná to při instalaci A701, funguje squele!

    Fimware je english, čeština Sunnysoftu dodávaná na CD s novým Miem funguje bez problémů. GPS nabíhá za 1/3 času, používám jej 2 dny bez zatuhnutí či jiných problémů. Jediné co jsem zaznamenal je konflikt se softem Pocket Reclaimer nebo tak nějak, ja jsem ho někam vykopíroval a nevím z hlavy ten název, verze snad 2.5.4, s tím to fungovalo pouze do resetu či opětovného zapnutí. Pak už A701 nenajela.

    Jediné co jsem ručně nastavoval je výkon, ten je po instalaci nastaven na nejvyšší, pro úsporu baterie jsem jej přehodil na auto.

    Screenshoty nemám kam uploadnout, takže jen výpis o verzi: WM5 OS 5.1.70 (Build 14411.1.1.4).

    Jo, jen tak pro jistotu, mi to jede, nikoho nenavádím, použijte servis! Pokud si Ačko sčubíte - Vaše věc ... hi. (No dneska jeden nikdy neví)

    Zdarec ....
    Zdravim,

    tak jsem zkoušel restartovat doUB menu, ale po tomto trojhmatu na A701 se provede následující:

    1 x zavrčí a následně se vyresetuje do default nastavení.
    Jak docílím toho, aby se mi zobrazilo UB MENU ?

    Níže uvedený postup u mě nefunguje.
    "dostanete sa tam tak ze stlacite tlacitko hlasitosti hora+dolu+reset"

    Děkuji
    Tak už jsem na to přišel.
    Stačí si pouze pořadně přečíst přiložený návod.
    Soubory nahrajete na SD spustíte exe soubor a vše už jede samo.
    Zatím bych řekl, že jede vše v naprostém pořádku.

    FOX
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Chtěl jsem se zeptat jaká je ke dnešnímu datu aktuální verze ROM u Mia A701.
    Zakoupili jsme, verze R45, problém s navigací, zatuhnutí při práci s GPS.
    Někde jsem viděl zmínku o verzi R55 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    59

    Citace Původně odesláno od p910i
    Chtěl jsem se zeptat jaká je ke dnešnímu datu aktuální verze ROM u Mia A701.
    Zakoupili jsme, verze R45, problém s navigací, zatuhnutí při práci s GPS.
    Někde jsem viděl zmínku o verzi R55 ?
    Zatuhnutí při práci s GPS mi dělalo při špatná konfigutaci GPS, tj jiná rychlost, jiný COM atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    V nastavení rychlosti portu jsem vyzkoušel všechny možnosti, tedy přednostně vyčtené "funkční" z konfery a pak i nezmíněné varianty. Zámrz totální, nutnost vyjmutí baterie se opakoval dříve nebo později.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM 6.5 update
    Od graver v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 18:31
  2. Update mda III na wm5
    Od pyrostudios_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 11:09
  3. Update Vario/Qtek 9100 - stara update utilita?
    Od Kersten_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 16:39
  4. Update na 1.60 pro TMO CZ
    Od hajekm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 18:30