Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: siemens M75 a synchronizace s PDA (loox 420)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Prosím, má někdo zkušenost s výše uvedenou synchronizací a podělil by se se mnou o zkušenosti? Nějak to nemohu rozchodit. Před tím jsem měl SE 630 a bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Osobní ne, ale bratr syncuje Siemens s Outlookem pomocí přidávaného softu. A když jsou data v Outlooku, tak už není problém je syncnout s PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co na tento problem rika oblibeny software SmartGSM nebo IndovisiSMS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jakej mas konkretne problem? Pouzivas Mobile Phone Manager od Siemensu?
    Mam S68 + Loox 410 a beha mi to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    M75 a LOOX 600 taky vpoho. SMSky přímo pomocí easySMS přes Bluetooth.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Nejde mi ani sync s PC, myslím, že chyba bude někde v nastavení telefonu (povolení sync., případně vytvoření profilu) nevím jak ten tlf. nastavit - v žádném manuálu jsem to nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    V tlf jsem snad nic nenastavoval. Stačí nainstalovat MPM a pokud máš kabel nebo modrozuba, tak to musí jít. Ani porty nemusíš nastavovat, MPM si mobil najde vždy sám. Pokud teda máš Typ připojení Automatický.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Právě na tlf. mi napíše : "aplikace je pro syn. zablokována" - tak nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Popis podrobneji, jak delas tu synchronizaci. Jaky mas OS, jakym programem chces provadet synchronizaci, s cim to chces v PC sesynchronizovat...atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Mám 2003SE na LOOX 420 a FW verzi smart GSM (Nechci zatím kupovat ostrou verzi, pokud si nebudu jistý, že to chodí). Smart GSM pouze pozná typ telefonu. Více už dělat nedokáže ( jen pracovat s outlokem PDA). Jinak Internet z PDA /M75 chodí . Na SMS používám easy SMS také bez problému. Zkusím to nyní vzít na sraz, snad mi někdo poradí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak se smartGSM ti moc neporadim. Kouknul jsem na stranky vyrobce a maji tam podporu S45i / S55... tak bych tipnul, ze by mela M75 fungovat. Pokud to nejede pres "general connection". S tim by ti mel ale poradit nejaky uzivatel smartGSM.

    Synchronizaci s PC pres MPM jsi zkousel? Samozrejme nezapomenout na firewall.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Mám nainstalován na stolním PC MPM, telefon to pozná, mohu nahrávat zvuky atd, ale při pokusu o sync. už se stolním PC mi na tlf .hlásí "aplikace je pro syn. zablokována" , myslím že proto to nejde ani s PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od selskyrozum
    Mám nainstalován na stolním PC MPM, telefon to pozná, mohu nahrávat zvuky atd, ale při pokusu o sync. už se stolním PC mi na tlf .hlásí "aplikace je pro syn. zablokována" , myslím že proto to nejde ani s PDA

    Nee!!! Musíš si to přečíst pořádně!!!, je to "Aplikace je PŘI sync zablokována"!!!
    to znamená, že nemůžeš pracovat s telefonem, na dialog tl je zrušit, tim to kdyžtak můžeš přerušit.
    Sms mi fungují v pohodě, používám IndovisiSMS, ale odresář mi nejde sesync.
    Když dám sync adresář, tak o něj v tel přijdu, nevim proč.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Fujitsu Siemens Pocket Loox 600 - upgrade os
    Od abit_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-03-2011, 12:25
  2. siemens loox 410
    Od David2 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 19:58
  3. Loox 610 a Siemens s55
    Od ppfauser v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 18:32
  4. Fujitsu-Siemens LOOX
    Od RaDon_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 26-08-2002, 15:49