Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: MDAc a ovladani elektrospotrebicu.........snad uz naposledy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    uz jsem se na tohle ptal v ruznych diskuzich o mdac ale nikde mi nedokazaly rict poradny výsledek....porad ze mam hledat(vite jak to chodi) atd. proste se vymlouvaly!ja osobne jsem zkousel NOVII a Total remote s výsledkem takovým ze NOVIE nesla vubec a Total remote na 30cm ...takze se ptam jestli to vubec nekomu chodi s k terým programem pripadne na jakou vzdalenost!diky za odpovedi!

    PS:snad mi to uz po druhe nesmazou,myslim ze tato problematika tu zajima dost lidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    problem neni v programech, program je v zarizeni. ppc pristroje nemaji moc velky dosah u irda. symbian ti da treba 3 metry, ppc stezi pul metr. problem je v dosahu irda...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Neni to ani o Symbianu, ani o WinCE, ale pouze a jen o pouzitem hardwaru, v PDA. iPaq 37xx, 2210, 55xx maji CIR s dosahem kolem 3 metru, kdyz jsem mel a zkousel Compacta, mel dosah cca 80cm-1m , muj nynejsi strojek ma dosah obdobny.
    Na starsich forech modaco aj. byly pokusy zvysit dosah IR pomoci ruznych voltmodu apod. ale obvykle diskuse koncily oznamenim o prepaleni vysilaci IR diody v zarizeni.
    Btw. pokusy s Novii Remote na Variu u me obvykle koncily nedetekci prislusneho IR hardwaru...mozna se uz neco objevilo, co spolupracuje, ale jelikoz Vario osobne nepouzivam, tak jsem po tom uz nepatral.

    P.S. dosah lze zvysit predsazenim spojkoveho optickeho skla (dalekozraci nosi vzdy s sebou )ale manipulace asi prilis pohodlna nebude....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    me to totiz fungovalo u vsech ppc co jsem zatim mel(del axim x3i,acer n50) alespon na 5 metru...takze jsem si to taky myslel ze to bude asi hardwarem MDAc ale radsi jsem se zeptal...mockrat diky vsem za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od Surgical
    .... kdyz jsem mel a zkousel Compacta, mel dosah cca 80cm-1m.....
    no, já teď testoval MDA II a ovládal jsem elektrospotřebič na dálko cca 150km
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Huh? Vlastne, dej mi taky couda....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Ahoj kolegove Compactiste. Asi budou nejake rozdily mezi hardwarem jednotlivych Compactu, protoze me Total Remote a jeste asi dva dalsi programy bezi tak na 3 - 4 metry bez problemu. Bylo to dlouhe hledani a zkouseni vsech ruznych programu, ale rozhodne mi to fungovalo nakonec v poradku. V soucasne dobe uz Compacta jako IR ovladac nepouzivam, ale kdyby byl zajem, tak mam nekde zalohu, takze by slo zjistit konkretni programy a verze...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    dobry den

    ja bych rozhodne zajem mel jestli by jste byl ochoten zjistit ty verze programu ktere vam fungovaly !mockrat diky(webworks@email.cz)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    2sz_gex: Kdyžtak to dejte sem do fóra ať na to můžou kouknout všichni.. Taky bych měl zájem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 14:08
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-12-2008, 18:54
  3. Acer n311 snad moje prve PDA?
    Od acers v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2006, 22:54
  4. Free Dobrý program na ovládání televize pres MDAC?
    Od kodlisko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-12-2005, 13:32
  5. MDA Compact a problem s instalaci (snad vsech) aplikaci
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-07-2005, 16:45