Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Skype a prijem volani cez SIM kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Je mozne nejako nastavit aby ked mam pripojeny Skype do online rezimu cez GPRS (EDGE) sa mi dalo aj normalne dovolat na moje mobilne cislo sim karty? Lebo mam to naistalovane na MDA Vario a ked ho mam spusteny a som online, tak pri pokuse volat mi na mobilne cislo sa iba ozve, ze som nedostupny....
    Pri pouziti tym istym sposobom Agile messengera sa mi dovolat ide.
    Potreboval by som byt online na skype, ale zaroven aj dovolatelny na SIM karte. Mozno iba nieco robim zle, alebo mate aj iny takuto skusenost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Problem je v tom, ze neUMTS telefony nejsou schopny prijmout hovor, kdyz jsou stahovany data, coz jak vypada, tak Skype tu komunikaci nesetri...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Cize napr. Agile messenger funguje spolu so SIM kartou, lebo mimo posielania textu posiela minimum bajtov medzi sebou a serverom kvoli zisteniu stavu off/on ludi z kontakt listu, kym Skype neustale posielal vacsie objemy dat i ked sa nic nepise a je v stave nic nerobenia? To sa da vlastne overit cez nejaky GPRS pocitac prenesenych dat (SPB napr.) Skusim... Ale co moze tak moc prenasat... A teda to potom vyzera, ze to nebude o nastaveni v telefone, ale o tom ako to je cele naprogramovane... No UMTS z Varia nebude, tak asi budem dost sklamany, lebo Skype bol jeden z dovodov preco som prechadzal od Symbian k WINCE.... Vobec ma nenapadlo, ze to moze takto fungovat/nefungovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Se SIM kartou nepracuje ani jeden program. Ale jinak s temi objemy dat mate pravdu...

    A taky nemoznost se dovolat je standardni vlastnost GSM site a GSM mobilu. U UMTS uz na to mysleli...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Dik za info.
    To ze nepracuje so sim kartou priamo je jasne. Ja som myslel tak, ze som online na agile messenger. Niekto mi normalne vola cez sim kartu, tak mi to zacne zvonit, ja prijmem hovor a v tom momente sa agile odpoji. Pocka kym sa ukonci hovor a potom normalne obnovi stav online cez GPRS pripojenie.
    Skype ked sa pripoji do online stavu, tak uz sa nedaju prijat ziadne hovory cez SIM kartu az dokym Skype neodpojite... Keby ten Skype fungoval ako Agile, tak to by bolo presne to co by mi stacilo.
    Len mi islo o to ci ja nieco robim zle v nastaveni Skype, alebo GPRS, alebo je to od panov zo Skype takto naprogramovane, ze to odpoji prijem normalnych hovorov :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ono to neodpoji, to akorat GSMkova sit neni schopna ten hovor propojit diky vytizeni datovanim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Tak som teraz ten Agile messenger presne otestoval a funguje to tak, ze som bol normalne online. zazvonil telefon, zdvihol som a Agile isiel do offline. GPRS ale ostal pripojeny. Po skonceni hovoru sa Agile messenger sam naspat pripojil k GPRS a presiel do rezimu online. Cize v podstate tak ako ste to popisali.
    Uplne exceletne riesenie, ktore potrebujem aj na Skype. Ach jo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od jasomko
    Tak som teraz ten Agile messenger presne otestoval a funguje to tak, ze som bol normalne online. zazvonil telefon, zdvihol som a Agile isiel do offline. GPRS ale ostal pripojeny. Po skonceni hovoru sa Agile messenger sam naspat pripojil k GPRS a presiel do rezimu online. Cize v podstate tak ako ste to popisali.
    Uplne exceletne riesenie, ktore potrebujem aj na Skype. Ach jo
    na tom není nic excelentního a už vůbec to není funkce agile, prostě když přijmes hovor, přestane fungovat gprs (nepřenáší se žádná data, ale zůstává připojené), po ukončení hovoru zase začne datovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    To: HollyG
    OK ja som netvrdil, ze je to specialna funkcia Agile. Iba som popisal, ze Agile tak dokaze fungovat a Skype bohuzial nie. Pricom ucel ich fungovania je podobny. Cize to ide urobit tak aby nebol telefon vyblokovany pri zapnutom nejakom messengerovi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. X800 a antena na prijem RDS-TMC
    Od Grub_ce4you v sekci Glofiish X9xx, X8xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 19:50
  2. ASUS MyPal A639 PDA a prijem v aute
    Od frolkav v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 19:33
  3. Prijem dat pres Bluetooth z "obyc" telefonu ?????
    Od Spawncz v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 16:49
  4. Qtek 8310 - Prijem zprav z bunky
    Od ivov v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 21:36