Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Síla Wi-Fi signálu Asus 636N

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam problem s WIFI, kdyz uz se mi podari pripojeni a ASUS routrem, tak mam desne slaby signal, pritom router je nastaveny na dost velky vykon a muj NB ASUS ma signal vynikajicí. Nereguluje se nekde na PDA ASUS vysilaci vykon WIFI karty?

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Popisuju to v tomto příspěvku : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=15946

    Je to u takové značky jako Asus velké zklamání.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No to jsi mne moc nepotesil. Pockam, jak jsi dopadl s reklamaci, pokud to mela byt vada kusu, pak bych si docela oddychl, i kdyz..... Ale pokud to je vlastnost tohoto modelu, fuj

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Je to chyba Asuse:
    - v domě zahradě, kde mám s Latitudem 4 čárky signál, má Asus 2 čárky
    - na zahradě kde má Latitude 2 čárky, se už Asus ani nepřipojí.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je smutne
    Jo jinak s tim signalem jsi na tom jeste dobre, ja mam v dobe, kde ma muj NB vsechny carky, ASUS pouze jednu carku. A to jsem si kupval model 636 kvuli wifi, jinak by mne stacil 632.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Já jsem si říkal na začátku, že jsem taky mohl ušetřit 1000,- Kč za WiFinu,
    pak jsem objevil přehrávač divixů, a teď když si v posteli pouštím filmečky na Asusku (přes WiFinu z velkého PC), tak na ní nedám dopustit.

    (v posteli mám dvě čárky... )

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No, já byl taky nešťastnej z příjmu signálu, ale zase tak hrozný to není. Po pár připojení na přístupových bodech tady a ve Francii, jsem naprosto spokojenej! Adam



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    25

    Rony1: Co používáš za přehrávač a případně, jak ho máš nastavený? Já jsem zkoušel přehrávat DivXy z PC přes WiFi v TCPMP a pokud mu došla nabuferovaná data, tak zastavil, natáhl si další a pokračoval, a tak pořád dokola...

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od oscar
    Rony1: Co používáš za přehrávač a případně, jak ho máš nastavený? Já jsem zkoušel přehrávat DivXy z PC přes WiFi v TCPMP a pokud mu došla nabuferovaná data, tak zastavil, natáhl si další a pokračoval, a tak pořád dokola...
    Taky používám TCPMP, taky se mi sekalo, ale :
    - posunul jsem Acces Point blíž k ložnici (kvůli lepšímu signálu)
    - nastavil maximální rychlost CPU
    - poladil velikost bufferu a procenta underrunu (čím větší buffer, tím delší zásek divxu), velikost mám 320kb, underrun 70%

    No a jede to, zasekne se to jen občas.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    25

    Vyzkoušel jsem a je to ještě horší než předtím. Přehrávač protestoval, že zvolená velikost bufferu je pro přehrávaný soubor příliš malá. Pokud jsem mu ji tedy zvětšil tak, aby neprotestoval - čili na 512 kB, tak se přehrávání sekalo naprosto neuvěřitelně. Zkoušel jsem přehrávat neupravené filmy s parametry pro běžné PC - čili velikost 700 - 1600 MB a rozlišení 576x304 a vyšší. Pokud jsem přes WiFi přehrával upravené filmy v nižším rozlišení, tak to jelo celkem v pohodě.

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    9

    Reklamace byla výsměch - napsali: dosah WiFi není možné porovnávat s notebooky. Já ho hlavně ale porovnával s MDA III Qtek,/stejná velikost a parametry/ kde mi běhal internet svižně a shit Asus se ani nepřipojí. Tomu říkám maximum pro zákazníka, přehodíme na tebe náš problém a dělej si s tím co chceš, hlavně že jsme prodali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Asus A636N můžu tak pouze použít jako GPS, nebo ho rozšlapat.

Podobná témata

  1. Asus 636N - nefunkcni gps?
    Od schmar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2009, 21:14
  2. Asus 636N - 4 gb SD karta???
    Od alsur_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 17:37
  3. Síla signálu
    Od Milosa v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 21:33
  4. nazev operatora a sila signalu v today
    Od merlin_cz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2005, 00:17