Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Je možné telefonovat z pda bez GSM?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Mam Looxe N560 a Nokii 6230i. Jde nějak udělat aby se dalo z PDA telefonovat? Třeba přes BT. Na SMS jsem nějakej soft našel ale ty softy na telefonování co jsou taky v Freeware nevim jestli jsou na PDA s GSM nebo i bez něj
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    49

    pripoj se pres BT pres GPRS na nokii na internet a na PDA si nainstaluj Skype a muzes telefonovat pres internet
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, s EDGE ci GPRS to pujde horko tezko..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Zkoušel jsem Skype přes GPRS, příchozí hovor bylo jakž-takž slyšet, odchozí naprosto nepoužitelný, slyšet bylo tak 10%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    fajn, díky lidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    15

    Jak bylo výše uvedeno, Skype skrz mobilní připojení absolutně nepoužitelné.
    Nicméně základní otázka nebyla zodpovězena a to jestli se dá telefonovat z pda skrz BT+mobil. Vím, že když mám telefon v dosshu BT nemusím volat z PDA. jen by mě to také zajímalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A nemyslel spis autor neco jako pouzit PDAcko jako handsfree pro mobil? Co jsem slysel tak to neni mozne.. tedy alespon na WM2003. Nezmenilo se neco na WM5? I kdyz pochybuju, ze by zrovna MS bluetooth ovladac umel handsfree profil..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    A neexistuje nějaká karta do SD slotu? myslim nějaký GSM modul. prostě abych mohl mít PDA místo telefonu. Vim že by to řešilo MDA ale chtěl bych se zeptat na toto protože MDA zas nemá integrovanou GPS atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Do SD uz vubec... Radeji bych investoval do nejakeho BT headsetu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    jojo jen sem se chtěl zeptat jestli je to možné. bylo to jen ze zvědavosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    šlo by to snad jedině, kdyby se do WM2003 dodala BT služba Handsfree, pak by to bylo super.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 15:53
  2. TomeRaider 3 a čeština? Je to možné?
    Od DavidFawn v sekci eKnihy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 12:41
  3. Broadcomm místo MS. Je to možné?
    Od Standa_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 15:37
  4. Ako telefonovať na POI z aplikacie TomTom??
    Od qwero_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 14:55
  5. Zväčšenie písma v PIE nad možné maximum.
    Od oltcit v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2005, 09:24