Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Acer n311 a USB kabel

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Zdravím... mám v plánu si pořídit Acer n311 a chtěl bych si to koupit už všechno najednou (PDA, kabel, pouzdro, nabijecku do auta, folii)... a tak se tedy ptám... na netu (cybex.cz) jsem našel kabel (usb host) k Acer n30/n50 a píšou tam, že funguje i s n311... nevíte, jestli to je opravdu tak, a nebo jestli jde o nějakej reklamní trik? jestli by to totiž fungovalo, tak bych si tím pádem mohl objednat i synchronizacni kabel puvodne k n50... nemáte s tím někdo zkušenost, nebo nevíte jestli tomu tak opravdu je??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Vse funguje OK. USB host, USB client i 3+1.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od karves
    Vse funguje OK. USB host, USB client i 3+1.
    3+1?? o tom tady mluvi hodne lidi, ale ja se nikde nedopidil co to je??

    EDIT: děkuji za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    3+1=(26pin Acer konektor vcetne DCin + USB host + USB client)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od karves
    3+1=(26pin Acer konektor vcetne DCin + USB host + USB client)
    Vyborny... je to třeba tento??
    A nebo existuje ještě nějaký, který má přímo ten DC-in ?? pokud jsem to pochopil, tak DC-in je ten konektor, který je na adaptéru síťový nabíječky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Jasne. Na kazdem kabelu pro Acer nX je na systemovem konektoru zasuvka prumer 4mm pro napajeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    nechci zakládat novej topic, ale fungoval by klasickej USB-host only kabel (třeba http://www.lan-shop.cz/pocitace-do-dlane-prislusenstvi/acer/23394 ) jako kabel na sync, kdyby se propojil klasickym USB s počítačem (třeba tedle, co má na obou stranách klasický koncovky - http://www.okcomputers.cz/kabel-usb-typ-a-a-18m/d-48215/ ) - moh by to někdo zkusit? nechce se mi moc kupovat ten 3v1, přece jen, je to trochu větší tudíž míň praktický...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    22

    Ani nahodou. USB host a USB client je na systemovem konektoru zapojen na jine piny a taky z principu maji jinou (opacnou) funkci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    to je to, co sem právě netušil, jestli to je zapojený jen jednosměrně, nebo na obě strany... dík... musim holt mrknout po 3v1, snad najdu nějakej co nejskladnější
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    chtěl jsem si koupit taky kabel 3v1, ale nakonec jsem zakoupil jen USB host+DC, je asi 10cm dlouhej, takže nepřekáží a je skladnej narozdíl od 3v1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    jj, proto sem ho taky chtěl, že je to malý... ale zas sync kabel se taky hodí no
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    nehodí, bo máš kolíbku
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    mám, ale je taková špatně přenosná
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    233

    sync kabel se hodi vzdycky... bo mam v aute redukci na USB a ve skole se hodi vic kabel nez kolibka :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 07:55
  2. Acer n300, dobijanie cez USB kabel
    Od vajco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2006, 12:47
  3. Problem: Acer N311 x ActiveSync 4.1 pres USB kabel
    Od infovir v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 11:34
  4. Krátký usb host kabel za FS na Acer N50
    Od hanýsek_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-05-2005, 06:38