Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vario a A2DP - funguje to nekomu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    Opravdu funguje nekomu na Variu tento profil? S jakou romkou? Pokud ano a pouzivate TT5, muzete vyzkouset spojeni s pocitacem a test zvuku? Jde mi o to, zda v pripade BT spojeni pujde zvuk z PC nebo porad jen z Varia... Diky moc za informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    Opravdu nikdo v realu neprovozujete A2DP?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ano, profil A2DP na Variu funguje. Funguje na vsech ROMkach s AKU2. Zde na ce4you muzes najit hack, ktery nainstalujes a profil bude dostupny. Bohuzel tento profil je dost narocny na procesor a nevim jak bude stihat TomTom a zvuk pres A2DP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    A2DP je na TomToma skutecne neco jako kanon na vrabce a asi i krok stranou, ale na hudbu je to OK. Co se tyce preflashovani, tak ty uz nejsem za posledni tri dny schopen ani spocitat, ale uspech zadny. Resp. v nastaveni BT na PDA se sice vynorila volba set as wireless stereo, ale jaksi se mi to nikdy nepodarilo aktivovat, byt se PC tvari jako ze ten profil ma tez. V nejlepsim z toho vypadla totalni "hluchota". Takze proto se ted ptam, zda to nekdo opravdu realne provozuje a s cim (na pokusy nejlepe proti PC). Predem diky vsem za reference a omlouvam se za prihlouple otazky, na poli PDA jsem novackem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to vyzkousel, dle ocekavani to funguje. Zkousel jsem to jen pri simulaci (do auta se sluchatkama nebo pocitacem nechodim) a funguje to stremovat i do pocitace (BlueSoleil stack s Billionton PCMCIA) i do sluchatek (Anycom). Kdyz to zrovna "mluvi" tak se simulace mirne zpomali, ale skoro to ani neni znat.
    Jinak se zadny sekani zvuku neprojevuje. Mam testovaci ROMku 2.8.7.1 WWE, kde byla A2DP poprve pouzita. Asi to pujde stejne s jakoukoli jinou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    Super! Diky za info, takze nekorektnost asi bude v WinXP SP2 a widcomm BT stacku. Holt jeste budu muset otestovat k te ROMce i jiny OS ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Zkuste ten BlueSoleil stack, trial je zadarmo k vyzkouseni (funguje do 5 MB prenosu, pak se prerusi = 30sekund A2DP poslechu).
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Funguje někomu kompas?
    Od jan_bar v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2009, 21:58
  2. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 08:55
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 16:17
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 22:35
  5. Funguje nekomu Navigon 5 na Asus A730 ???
    Od cocker v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-05-2006, 09:15