Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Quake 2

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102


    Tady jsem nasel nejaky ovladace na gapi pod VGA, ale me to nejde nemohl by to nekdo zkusit treba se to musi nekde jeste nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    rozbehal to uz vobec niekedy niekto??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    zdravim
    tak sme si quake2 naisntaloval do spravne slozky hodil pak0.pak a kdyz hru spustim tak mi to napsie error: couldnt load pics/colormap.pcx
    nevite co s tim pls? dekuji za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od NeoPlex
    zdravim
    tak sme si quake2 naisntaloval do spravne slozky hodil pak0.pak a kdyz hru spustim tak mi to napsie error: couldnt load pics/colormap.pcx
    nevite co s tim pls? dekuji za odpovedi
    musi to bejt na karte a ve slozce Quake2. Pak0.pak hodis do slozky baseq2 ktera bude ve slouce Quake2
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    presne takhle sem to delal... a porad to same
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    tak jsem to taky skusil a nejede to..instalovane na kartu asustek si to soupnul do \karta mini SD\Program files\pocketquake2\...a soubor pak0.pak mam ve slozce \karta mini SD\Storage card\quake2\baseq2 poradi nekdo prosim???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    No to takhle nejde musis to mit tak jak je to v readme, vsechny soubory na karte ve slozce Quake2 a datovy soubor pak v \Quake2\baseq2\pak0.pak jinak to nespustis. Nejde to na PPC 2002 a na VGA pristrojich.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    stejne to nejede mozna je to tim ze se karta jmenuje mini SD a ne storage card uz fat nevim...prejmenovavat to nemuzu protoze bych prisel o vazby ostatnich programu instalovanych na karte...holt musim pockat do HR...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 11:21
  2. Quake 3 arena CE
    Od freeman_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 00:07
  3. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:24
  4. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 11:27
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 20:45