Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Quake 2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Jde nekomu Quake 2 na x50v nebo x51v? Me najede zvuk, ale obraz ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Tady se da stahnout http://www.herz-power.de/pq.php
    Pak jeste potrebujete data z puvodni verze
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Potřebuje ten Quake 2 grafický akcelerátor jako májí Delly?? Jaké má hardwarové požadavky??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    nekdo by sem moh hodit screena
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud vim tak nepotrebuje, protoze neni ani na 2700G optimalizovany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Beechere nemohl by si to prosimte zkusit? jestli je problem u me nebo to nejde na techto zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemoh, protoze nemam Quake2 .wady nebo jakou maji koncovku soubory s levely do Q2...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Zde se da stahnout demo hry
    Kód:
    ftp://ftp.idsoftware.com/idstuff/quake2/q2-314-demo-x86.exe
    soubor pak0.pak se pak musi zkopirovat do Quake2/baseq2/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    mam dojem, ze na VGA masinach to nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    a co mas ty za pda? taky ti jde jen zvuk a obraz ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Mně to taky nejde obraz (vidim jen ten touchpad atd. ,ale uprostřed je to bílý zvuk jde )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    68

    Vysavac 720, ten samej problem jak vy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Tak to bude opravdu problem VGA. Me to samy dela i Quake (neoptimalizovany pro Dell), Duke nuken, Shadow Warrior. Chtelo by napsat autorum aby to opravili.
    EDIT: neni nejaky program na emulaci QVGA? aby si aplikace mysleli, ze tam je jiny display?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od Thomas.
    Tak to bude opravdu problem VGA. Me to samy dela i Quake (neoptimalizovany pro Dell), Duke nuken, Shadow Warrior......
    Ten Duke nuke mi chodí jen musíš vypnout v konfiguráku GAPI = 0 (je to bohužel dost pomalé 27 fps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od Malek
    Citace Původně odesláno od Thomas.
    Tak to bude opravdu problem VGA. Me to samy dela i Quake (neoptimalizovany pro Dell), Duke nuken, Shadow Warrior......
    Ten Duke nuke mi chodí jen musíš vypnout v konfiguráku GAPI = 0 (je to bohužel dost pomalé 27 fps.
    Moc dik uz mi to jde:yes:, ale jeste budu muset nastavit tlacitka
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Quake
    Od Rodian v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 72
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 11:21
  2. Quake 3 arena CE
    Od freeman_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 00:07
  3. Quake a DN3d
    Od woncha_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 06-08-2006, 22:24
  4. POCKET LOOX 600 BG a QUAKE 2
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 20-03-2005, 11:27
  5. QUAKE 2
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2003, 20:45