Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Active sync

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Čau, dnes jsem si koupil nové PDA Pocket Loox N560 a nejde mi propojit s PC. Když připojim PDA k PC přes USB tak se PDA samo zapne a na PC začne probíhat hledání ale nic nenajde. Koukal jsem že v PDA se ale má nastavit ještě server, uživ. jméno, heslo a doména. Co tam mam napsat? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    78

    Nainstaloval jsi na PC active sync?A máš i ikonku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    180

    Zkuste rubriku Začínáte? Čtěte! na hlavní stránce - např. jak připojit zařízení a jak nastavit ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    68

    Tak už to mam vyřešeno. Všechno jsem to tu četl a pořád nic a nakonec jsem zjistil že mi to nechce pustit kerio tak bacha na něj!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Coz je taky stara obnosena vesta....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Žádný firewall nemám a třeba Yakumo mě přes Activesync normálně naběhne. Když připojím N560, indikuje se nějak jinak, ve tray vyskočí nějaká ikona síťového připojení (a načítá IP adresu) a Activesync nezabere ani při ručním připojování.
    Zkoušel jsem i dodávaný Activesync i nejnovější betu od MS a nic. Prostě se to s něčím kope a špatně identifikuje v mém Win XP Pro.
    Taky v systému (ovl.p.) se to identifikuje nějak nesmyslně, na dodávaném CD žádné další ovladače nejsou a tak nevím jak to nastavit správně a s čím se to tluče.
    Poradí někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Yakumo ma WM2003, F-S WM5.x, zarizeni se opravdu chovaji pri pripojeni na PC trochu jinak. Jinak se doporucuje pred dalsimi pokusy nejprve odebrat vsechna mobilni zarizeni, az nasledne reinstalovat AS verze 4.1 a vyssi a pak po restartu PC pripojovat nove PDA. Jinak podrobne informace vcetne troubleshootingu jsou napr. ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Ano, Yakumo ma WM2003 :-)
    Ja myslel, ze se Loox nema identifikovat do systemu jen jako sitovy adapter, ale trosku jinak. Mozna kdyby mel Loox WM2003 :-)
    Zadne jine partnerstvi v Activesync nemam, navic jsem ho nekolikrat i odinstalovaval a instaloval novejsi.
    Citace Původně odesláno od Surgical
    Yakumo ma WM2003, F-S WM5.x, zarizeni se opravdu chovaji pri pripojeni na PC trochu jinak. Jinak se doporucuje pred dalsimi pokusy nejprve odebrat vsechna mobilni zarizeni, az nasledne reinstalovat AS verze 4.1 a vyssi a pak po restartu PC pripojovat nove PDA. Jinak podrobne informace vcetne troubleshootingu jsou napr. ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Landys: Ja se s vami vsadim, ze nejaky firewall tam mate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Samozřejmě že jsou, ale jsou povypínané.
    Stějně je mi záhadou, že by WM2003 firewall nevadil a WM5 natolik, že se vzájemně nespojí. Notabene vypnutý firewall :-))
    Citace Původně odesláno od beecher
    Landys: Ja se s vami vsadim, ze nejaky firewall tam mate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    WM <5.0 a WM 5.0 komunikuji s AS jinymi zpusoby.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Active Sync 4,5 CPU
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2007, 03:26
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39
  3. Jak na Active Sync 4.1
    Od billykid_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2006, 09:51
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 10:55
  5. Active Sync
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 20:11