Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: Český Telecom, Wi-Fi a PDA - že by?

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    WIFI OD TELECOMU JE UZ PEKNE DLOUHO PLACENY.MUSIS SI KOUPIT KUPON S KREDITEM,A PAK SE NA STRANKACH TELECOMU PRIHLASIS ,MENO HESLO A JEDES.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    7

    i v KFC ?
    Je zajimavy, ze me to na chvili propojilo a pak nic.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Offler
    i v KFC ?
    Je zajimavy, ze me to na chvili propojilo a pak nic.
    Pokud to nezmenili, tak ono vas to samozrejme pripoji. Ale pusti pouze na stranky Telecomu, kde musite zadat jmeno a heslo, a teprve potom vas to pusti i nekam jinam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Dejte sem prosim nejaky odkaz - nebo vysvětlete bliže tuto službu telecomu:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Šeba
    Dejte sem prosim nejaky odkaz - nebo vysvětlete bliže tuto službu telecomu:?:
    http://www.wifijet.cz oder http://www.telecom.cz/domacnosti/int...wifi/index.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, jak to tak pozoruji, nebude lepší udělat příští pravidelný pražský sraz v KFC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    7

    No to neni problem udelat minisrazik v KFC.
    Akorat diskutovat a pak jist, prece si nezapatlame od kurete lcdcka.

    ad pripojeni: na stranky TELECOMu jsem se nedostal, jen na svoji domenu, kde se nahrala hlavni stranka....a pak uz nic. Pak uz vim, jen ze sem si tam poprepinal nekolik veci a ja tam nemel GPRS....inu HARD reset a nahrat zalohu, jelikoz jsem tam nic nepridaval noveho.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    18

    Běhá jim to už lépe? Zkoušel to někdo poslední dobou?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC S 710 VOX - český návod
    Od medikmj v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2007, 18:13
  2. Ilauncher česky?
    Od MaxT v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-09-2006, 15:03
  3. MDA II a IR klávesnice česky
    Od hajekm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 14:34
  4. Anglicko-český a německo-český obousměrný slovník
    Od daww v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-01-2006, 02:07