Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 62

Téma: Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

  1. #46

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Ono problem nie je v tom ze sa ta napr. hra neda nainstalovat, ale ze je tu ta vystraha pred neznamym vydavatelom programu.
    Ale napriklad som si teray stiahol AgileMessenger a tam mi tiez hlasilo ze je to neovereny vydavatel.Ale ja som to riskol a je to uz nainstalovane....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Myslim si, ze v ankete chybi posledni 3.8 verze.
    To jen na okraj ale, hlavni co me zajima, mate taky problemy s ukladanim nastavani serioveho portu? Kdyz si nastavim aby pouzival COM7 (na Bluetooth), tak za nejaky cas (presne nevim kdy, jestli az po restartu, pripojeni nebo po cem) tam hodi zase zpet COM1.... :
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od AleqCZ
    Myslim si, ze v ankete chybi posledni 3.8 verze.
    Anketa byla vytvořená 13.října 2003, kdy ještě verze 3.8 nebyla. A měnit anketu už nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Anketa byla vytvořená 13.října 2003, kdy ještě verze 3.8 nebyla. A měnit anketu už nejde.
    Nooo, jde menit vsechno, ale stava se tak pouze ve vyjimecnych pripadech...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    4

    Zdravím, potřeboval bych poradit ve 2 věcech:
    1, Jak se znovu dostanu do Nastavení výběru položek k synchronizaci? (v Outlooku mám 6 mejlů a synchro zpáv trvá velmi, velmi dlouho. Zkoušel jsem to všelijak a nemůžu na to přijít. Musím přeinstalovat?
    2, Při synchronizaci kalendáře se mi opakovaně stává, že se několik jednání (ne všecha) v MDA III sama posunou o hodinu. Co dělám špatně?
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. V ActiveSync Tools-Options a zaškrtneš nebo odškrtneš, co chceš-nechceš, aby se synchronizovalo. Pomocí tlačítka Settins můžeš upravit přesnější nastavení synchronizace (např.u Inboxu velikost a stáří zpráv).
    6 mailů je míněno 6 zpráv nebo 6 schránek(seznam,centrum,atlas...)?
    2. To se mi nestalo, takže jen spekuluji-není to v nastavení Outlooku? Třeba určitá skupina, jiné časové pásmo-letní čas?? Posune se to o hodinu dopředu nebo vzad? Po synchronizaci máš třeba událost v PC 18-19h a v MDA 19-20h?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    PLS HELP! Stala se mi takova neprijemnost - pri padu na bruslich :O jsem rozmazl synchronizacni a dobijeci port na me MDA2ce ops: , tudiz jiz nemuzu k synchronizaci/nabijeni pouzivat kolibku ani nabijecku.(

    Problem s dobijenim jsem vyresil nahradni baterii (druhou vzdy dobijim a neustale je menim). Ovsem se synchronizaci je to horsi. Pres BT sice beha solidne (ikdyz pomaleji, to se neda nic delat), ale po jednom z obnoveni (zvlastni je, ze pri tech predchozich k tomu nedoslo) mi ho zacal active sync automaticky pripojovat jako Guest (Host). Pritom casove pasmo jsem nemenil. Kazdopadne jsem se docetl v helpu active syncu, ze: Pokud vytváříte partnerství, je nutné použít připojení pomocí infračerveného portu, kabelu nebo kolébky.
    Nuze dobra, rekl jsem si. Koupil jsem dongle (adapter) z USB na infraport, abych mohl z meho desktopu partnerstvi nastavit pres irdu jak panove od Microsoftu slibuji. :sarcastic:
    Vypada to vsak, ze to byla zcela zbytecna investice, neb se stale chyta jen jako host. :$: Act.S. mi vubec nenabidne vyber zda se pripojit jako host ci vytvorit partnerstvi.

    Jsem zoufaly, bez partnerstvi je MDAcko jakozto komunikator k nicemu, chybi kontakty (krom te trochy ze SIM karty), kalendar, ukoly, posta ci poznamky.:dead: Poradte prosim nebozakovi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    73

    PROBLÉM VYŘEŠEN! :yes: Ve spolupraci s Beecherem (timto mu dekuji) jsme dospeli k reseni problemu. Je treba odstranit vsechna partnerstvi. Ja tam mel jen jedno, ktere by mu vubec nemelo vadit, ale proste vadilo. Holt dalsi nedotazenost AS. Za hlavni ale povazuju to, ze se partnerstvi da vytvorit pres irdu, ale pres BT ne. Trochu krok zpet. :no: Doufam, ze AS 4ka, ci novejsi to vyresi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Prosim o radu
    nedari se synchronizace pomoci ActiveSync 3.8, pri zapnuti PC - USB - PDA napise PC ze poznal nove zarizeni ale activeSync nenaskoci a ani se nespoji s pda.
    vse driv fungovalo ale ted ta syncgronizace nejde a nevim si rady
    dik za kazdou malickost
    Preinstalace nepomaha a ani se nepta na typ instalace standaŕt a host(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    ma smysl upgradeovat na as 4.1 kdyz mam v3.8 a na pda jenom stary 2003SE ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud šlape AS 3.8 bez problému, tak ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    slape bez problemu akorat jedna vec mi prijde divna. Pouzivam Sprite Backup a kdyz obnovim pda z pc tak activesync vsechno synchronizuje znova ale pritom by pda melo byt ve stejnem stavu v jakem bylo predtim. Omlouvam se pokud to sem nepatri
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Teď zcela nechápu - píšeš o Sprite backupu a pak o obnově PDA z PC. To je trošku rozdíl. Co konkrétně máš na mysli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Sprite Backup Premium umoznuje kompletni zalohu PDA na PC. A z PC se da taky obnovit aniz by na PDA byl Sprite Backup nainstalovany. (to se hodi po HR) Ale kdyz to takhle z PC obnovim tak ActiveSync po pripojeni vsechno znovu zesynchronizuje a ja nechapu proc, kdyz je PDA ve stavu v jakem byl predtim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak tohle jsem nezkoušel - na backup v PC myslím stačí ten backup, co je součástí AS. Pokud máš Sprite, tak jím zálohuj PDA na kartu. Máš to lepší, hlavně když tě HR postihne v terénu a PC je daleko.

    Ten zmiňovaný problém možná bude souviset s jiným partnerstvím, ale pokud se záloha obnoví dobře, tak myslím není co řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. activesync
    Od Clayderman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 12:22
  2. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 13:43
  3. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 22:24
  4. ActiveSync 4.1 a WM5
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 16:04
  5. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 16:27