Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 62

Téma: Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Protože se k PDAčku dodává jen jeden synchro kablík a ten se mi nechce pořád tahat sem-tam, zkoušel jsem rozchodit BT synchronizaci.
    Nakonec jsem došel až do stadia, kdy se mi zelené kolečko roztočí a objeví se nápis "Připojuji", ale po chvíli to zbuchne.
    Nezkoušel jste to nškdo? Nevíte kde je zakopanej pes?
    Dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Někdy v období květen-září jsem četl na konkurečním serveru o ekvivalentu k AS, dokoce se to jmenovalo podobně, něco jako SuperSync. Mělo to umět synchronizovat celé pda a snad i kartu(y). V tu dobu jsem to nepotřeboval, ale někam si udělal poznámku na lísteček. A, znáte to.... ops: Když/až to najdu, napíšu. Nevíte někdo o tom nebo něčem podobném?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    No, něco na ten způsob jsem také zaslechl.
    Dneska jsem se asi dvě hodiny trápil s BT sync, ale bez úspěchu. Byl jsem už na dohled, ale neuspěl jsem. Málem jsem zešílel, ale bylo mi to knedlík platný.
    Tak jestli je něco na způsob AS co bude "umět" a ne otravovat, bude to super!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Falco
    No, něco na ten způsob jsem také zaslechl.
    Dneska jsem se asi dvě hodiny trápil s BT sync, ale bez úspěchu. Byl jsem už na dohled, ale neuspěl jsem. Málem jsem zešílel, ale bylo mi to knedlík platný.
    Tak jestli je něco na způsob AS co bude "umět" a ne otravovat, bude to super!
    A zkoušel jsi to dle návodu na nastavení AS přes BT, co je na tomto webu? Titulní strana, pravý okraj, asi uprostřed. Poslal bych Ti odkaz, ale jsem na pda ne pc a už mám dost otevřených oken. Ale pokud je nouze....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady to máš.

    Jen tak pro pořádek: máš na obou zařízeních zaplé BT a jsou spolu spárované? Občas mi to nejde a ejhle! :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    MobSync - Synchronizace pro Windows CE zařízení s velkým "S"
    Já věděl, že to mám někde doma pod postelí.

    Freewarová aplikace MobSync umí na rozdíl od ActiveSyncu sesynchronizovat libovolný adresář na desktopovém PC s libovolným adresářem na Windows CE zařízení (včetně paměťových karet), nejste s ní tedy omezeni pouze na adresář "My Documents." MobSync má přehledné uživatelské rozhraní, umí se automaticky spouštět a především, uživatel si díky němu může naeditovat řadu "jobs" s různými parametry (kdo koho přepisuje, adresáře atd.) a pak je všechny pěkně najednou spustit.

    Kategorie:
    Systém - Synchronizace
    Výrobce:
    Doosoft Labo
    Licence:
    Freeware
    Verze:
    0.8.9
    Nároky:
    ActiveSync 3.5+ a vytvořené Win CE partnership

    Download
    PC, Pocket PC (1.070 MB)

    Vyzkoušejte a dejte vědět, jak to funguje a v čem je lepší/horší než AS.

    Doufám, že to není už v sekci free na tomto našem webu. To bych se
    ops: :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Tak jsem zkoušel provést BT synchro, přesně podle návodu a neuspěl jsem. BT se mi normálně spojil (hláška od BT ikony vpravo dole), ale zelené kolečko na AS se chvíli točilo



    a pak mi hodilo hlášku že smůla



    no a takhle to dopadlo



    Co teď? Napadá někoho něco?
    Mám k (Looxu 720) tablet HP TC1100 s integrovaným BT.

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Pro prvej synchronizacii pyta pocitac heslo....
    Co to ma znamenat?
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... nemáš v PDA zapnutu ochranu heslem?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Ochranu heslom? A pred cim?
    AS mam nainstalovanu a po propojeni smartu k PC prave vtedy pyta to heslo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Uz je to OK. Chyba na mojej strane.
    Dik.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... čím to tedy bylo? (pomůže to ostatním pokud budou mít stejný problém) ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    A vies , ze ani neviem....To heslo som nikde nakoniec nemusel zadavat a ani s ochranou heslom to tym padom nemalo nic spolocne.Asi som nemal postupnost ukonov pri prvotnej instalacii AS ako to udava sprievodca instalaciou.
    A uz mam aj programky nainstalovane....
    Ale mam dotaz .Pred skoncenim instalacie programu sa objavi vystraha, ze je tento program napr. nejaka hra od neznameho vyrocu a neodporuca to instalovat.Konkretne z freeware na CE4 you.Ake s tym mate skusenosti?
    Instalovat-neinstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Už jsem to tu do nějakého témátka posílal, ale dám to ještě sem.
    Měl jsem s AS přes BT veliké problémy a probrouzdal jsem kvůli tomu snad celý Internet. Podařilo se mi sehnat krok-za-krokem návod jak to rozchodit. Je to přesně pro Loox 720, prý přímo od FSC. Nastavení trvalo snad minutu a chodilo to na první pokus. Tady máte ke stažení zmíněný návod. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od pdq
    Pred skoncenim instalacie programu sa objavi vystraha, ze je tento program napr. nejaka hra od neznameho vyrocu a neodporuca to instalovat.Konkretne z freeware na CE4 you.Ake s tym mate skusenosti?
    Instalovat-neinstalovat.
    ... co přesně je to za hlášku? Předpokládám, že se ti objevuje na PDA? Pokud je to něco podobného jako jsem připojil níže, tak aplikace může ale také nemusí fungovat (většina ale funguje, alepoň z těch co jsem doposud instaloval já). Je potřeba zkoušet a nebo se porozhlédnou jaké aplikace používají lidé zde na ce4you se stejným popř. podobným PDA (např. s VGA rozlišením).

    PavelR.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. activesync
    Od Clayderman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 12:22
  2. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 13:43
  3. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 22:24
  4. ActiveSync 4.1 a WM5
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 16:04
  5. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 16:27