Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 62

Téma: Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    27

    Jednou jsem se tady už ptal na sekání Windows když vytáhnu MDA z kolébky. V domění že chyba je v AS jsem si naistaloval AS 3.7.1. Dělá to pořád :-( Nesetkal se s tím někdo ? Možná je chyba v USB nebo ovladač. Desku mám MS-6340M , Win98, AS 3.7.1. Help !
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hm mno ja nevim jestli to pomuze... Mel jsem desku MS6330 (vzdy s nejnovejsimi ovladaci) a tam se sice pocitac nesekal, dost casto vsak nebylo mozno navazat spojeni a take se stavalo ze pri prenosu vetsiho souboru do zarizeni (treba 100MB film apod.) ActiveSync ukoncoval spojeni. Upgradnul jsem comp, mam jinou desku a vse je ok. Mozna je to tou deskou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    151

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tato diskuze je ke článku, jehož plné znění naleznete na adrese pod uvedené níže:

    Instalujeme a konfigurujeme ActiveSync

    Pokud to někomu pomůže, budu jen rád. Rád uvítám i případné dotazy či problémy. Microsoft sice pokaždé tvrdí, že tato nová verze je úplně skvělá, ale výjimky potvrzují pravidlo, že
    Ahoj,

    tak jsem narazil na další mně nejasnou věc :-(

    Synchronizaci oblíbených (Favorites) s off-line obsahem chápu tak, že se mi automaticky z PC stahují stránky do Ipaqu a já se potom na ně mohu někdy kouknout.

    Bohužel, ať dělám cokoliv, tak se můj Ipaq (h5450 s PC2003) tváří, že žádný off-line obsah neexistuje a dožaduje se připojení na síť...

    Jak to tedy je? Je to tak, jak jsem popsal? Funguje to někomu?

    Je ale fakt, že existují i jiné programy na synchronizaci off-line obsahu, takže usuzuji, ze to asi opravdu není až tak zcela podle mého popisu (a očekávání...)

    Díky za pomoc

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno me to na DataPhone ani na predchozich zarizenich timto zpusobem nefungovalo
    Lec na prohlizeni offline stranek existuje AvantGO (soucast Pocket Internet Exploreru - staci si na desktopu vytvorit ucet a prihlasit kanaly a aktivovat synchronizaci kanalu v ActiveSyncu), Mazingo, cesky Sunnysoft World off-line - ten je sice placeny ale stoji jen 279 Kc a za ty penize stoji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od darthpet
    Hm mno ja nevim jestli to pomuze... Mel jsem desku MS6330 (vzdy s nejnovejsimi ovladaci) a tam se sice pocitac nesekal, dost casto vsak nebylo mozno navazat spojeni a take se stavalo ze pri prenosu vetsiho souboru do zarizeni (treba 100MB film apod.) ActiveSync ukoncoval spojeni. Upgradnul jsem comp, mam jinou desku a vse je ok. Mozna je to tou deskou...
    Celkově jede AS na 100pro ! Sice nepřetahuju 100MB :-) ale dokud mám mobil v kolébce, vše funguje ! Nebo stačí ho tam dát, nic nedělat, a když ho vytáhnu, tak naskočí modro s chybou :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od bubo
    Bohužel, ať dělám cokoliv, tak se můj Ipaq (h5450 s PC2003) tváří, že žádný off-line obsah neexistuje a dožaduje se připojení na síť...

    Jak to tedy je? Je to tak, jak jsem popsal? Funguje to někomu?
    ... synchronizaci oblibenych v IE pouzivam, nicmene neni to zrovna ten nejspolehlivejsi zpusob cteni off-line obsahu.
    Postup by mel byt nasledujici:

    1. Do adresove radky v IE na PC zadejte URL, ktere chcete do oblibenych pridat a nechte stranku nacist.
    2. Z menu Nastroje vyberte Create Mobile Favorite ...
    3. Zvolte nazev oblibene stranky.
    4. Z menu nastroje zvolte polozku Synchronizovat.
    5. Ve vlastnostech kazde off-line stranky, zvolte urovne (min. 1) a pripadne i maximalni limit (v KB). Muzete rovnez nastavit, zda chcete stahnout i obrazky popr. dalsi soubory (napr. audio atd.)
    6. Po nastaveni vsech off-line webu, kliknete na tlacitko Synchronizovat.
    7. Po dokonceni synchronizace (klidne ale i v jejim prubehu) sesynchronizujte PDA. Samozrejme, ze musite mit v AS vybranu synchronizaci oblibenych stranek.

    PavelR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    2

    Po instalaci 3.71 přestal fungovat update ROM na h5450 a to na několika PCs. Po návratu k 3.7 instalovanemu z CD od h5550 je vše OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    ... o zadne takove utilite nevim (snad pomuze nekdo jiny), ale slozku pro synchronizaci souboru na PC muzete zmenit v
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services\Partners\xxxxxxx\Services\Synchronization \Briefcase path
    PavelR.
    ...a prosím Tě, nevíš co znamenají ty další hodnoty v registru týkající se adresářů?:

    - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows CE Services\Partners\xxxxxxx\Services\Synchronization \Data File

    - HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services\Partners\xxxxxxx\Data Folder

    ... k čemu je soubor "repl.dat" a "outstore.dat"

    ... a kde se dá změnit složka pro "Synchronized Files Backup"

    ... a podobné složky jsou i v klíči konkrétního uživatele např. "HKEY_USERS\honza\..." - ty se přepisovat nemusí, když chci změnit složku pro synchronizaci souborů?

    Díky. Ahoj Honza.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ja jsem si s tim pred casem hral, a nemuzu rict, ze by prosta zmena cesty v registru pomohla... Sice se mi to nakonec povedlo synchronizovat, ale blblo to, synchronizovalo to porad dokola... Nic uzitecneho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    Mně to s MDA I docela chodilo. Ale teď se snažím rozchodit DT II a už mě to s..e.

    Teď se to tváři sesynchronizovaně, ale když tomu předhodím word file s tabulkou, tak to jde do kytek...

    Honza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od milex
    Nepomoze ani zmena fontu na Courier New (prave som skusal)
    Mne to pomohlo. Nastavil som Courier New a teraz vsetko funguje tak, ako ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Zdravím,
    tak už konečně mám PocketLoox 410. Je ale problém se synchronizací. První synchronizace i s nastavením proběhne v pořádku. V tu chvíli můžu i instalovat programy a kopírovat/mazat soubory. Jakmile se ale odpojím a znova připojím, druhá synchronizace se už nezdaří. ActiveSync píše "connecting...", ale dál se nedostane. Provedl jsem už několik reinstalací ActiveSync a hardresetů PDA, bez výsledku. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Nu, odpovím si sám. Bylo to zřejmě firewallem, když byl funkční, synchronizace se nepovedla, když jsem jej vypnul, všechno běželo dobře. Budu se v něm muset pohrabat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    18

    Zdravim vsechny, konecne jsem si poridil PDA. Jsem uplny novacek, takze mam mozna hloupy dotaz, ale verim, ze mi pomuzete . Nevim, jak je to s ActiveSync. Na dodanem CD jsem mel verzi 3.7. Jelikoz vubec netusim, zda se take musi predinstalovat do PDA, tak jsem radeji nainstaloval na PC tuto dodanou verzi. Isntalace verze 3.7.1. se instaluje pouze na PC nebo se musi nejakym zpusobem take predinstalovat (termin z manualu)? Diky
    PS: Vydrzteto
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Protože se k PDAčku dodává jen jeden synchro kablík a ten se mi nechce pořád tahat sem-tam, zkoušel jsem rozchodit BT synchronizaci.
    Nakonec jsem došel až do stadia, kdy se mi zelené kolečko roztočí a objeví se nápis "Připojuji", ale po chvíli to zbuchne.
    Nezkoušel jste to nškdo? Nevíte kde je zakopanej pes?
    Dík za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. activesync
    Od Clayderman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-05-2008, 12:22
  2. Activesync
    Od sobhonza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 13:43
  3. Internet via ActiveSync / Připojení via ActiveSync
    Od SixMan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-10-2007, 22:24
  4. ActiveSync 4.1 a WM5
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 16:04
  5. MDA III - ActiveSync 4.2
    Od Fány_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 16:27