Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: x51v a vic mista na RAM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Neslo by pomoci nejakeho programu sloucit cast pametove karty a RAM? Videl jsem to u neoficialniho upgadu na mpx200 kde se sloucila ROMka a Pametova karta. Diky za vsechny odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tobě nestačí co tam máš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    30mb je uz na nektere aplikace spis hry malo. Treba se najde nejaky programator ktery to zkusi udelat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Skutecne? Ktere gamesky napr.? Jedina, o ktere vim, ze haprovala (hapruje?), je Quake3 CE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Quake 3 - ten me hodne stve, slysel jsem od hodne lidi jak je to dobry
    Cube - v single playeru se nezobrazi textura u vsech nepratel
    Tony jde ale vzdy pred hranim musim udelat soft-reset
    jinak jsem s dellem hodne spokojeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    co znamena to hapruje??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Cube? At hledam, jak hledam, nenechazim... :?

    EDIT: Haprovat, dodavam ze jeste taky to znamena "delat neplechu"...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Je to uplne prvni hra pro Open GL cipy. http://www.cubeengine.com/ , http://www.cubeengine.com/cube_intel_pda/ a tady se da stahnout http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=91993

    edit: na te strance je i obrazek 2. zarizeni s GPU
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo, uz si vzpominam... Bude to chtit tlacit autory do optimalizace kodu, aby to proste tolik nezralo...

    Ad spojeni RAM a ROM: To asi tezko pujde, nejen ze NAND pamet (typ FlashROM pameti obsazena v X51v) neni naprosto vhodna pro operace, pro ktere je nutna rychlost RAM pameti, ale taky proto, ze je to zasah do vlastni koncepce OS, ktery nejaky "driver" nevyresi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Ale RAM a pametova karta by jit mohlo ne? kdyz je to podobne i u mpx200 s upgrade na wm05. Vim ze by to bylo asi pomalejsi ale to bych prezil. Jeste Warcraft 2 vyzaduje 40mb jinak nejdou zvuky.

    edit: kdybych napsal autorum Quake 3 CE tak by to dokazali zpravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To by nebylo pomalejsi, to by se nedalo pouzit! Stejne tak s kartou, kde jsou pouzity stejne pametove moduly, jako v X51v.

    BTW Mate nekde odkaz na to "spojovani" RAM a karty pro MPx200? To chci videt...

    Zkuste jim napsat a uvidite...
    Je to proste nutne optimalizovat, aby to nenacitalo tolik veci najednou do RAM, pac na WM5 je to s ni jinak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Tady to je http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=423 . Pri upgradu se spoji ROM a pametova karta v jedono.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Pokud to ctu dobre, tak se ale spojuje ROMka s kartou a ne RAMka s kartou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Pokud byste nekdo prisel na zpusob jak to sloucit tak napiste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    OT :
    Citace Původně odesláno od Thomas.
    . Jeste Warcraft 2 vyzaduje 40mb jinak nejdou zvuky.
    Chodí ti ten Warcraft rychle ? I když dám SR vypnu hudbu(zvuky) a mám volných 30MB tak tj 4x pomalejší než na PC což je celkem nehratelný.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. OZi CE 2.19 zaměření místa
    Od japros v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 08:01
  2. Nedostatek místa v X500
    Od Dilv_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 22:09
  3. Zjištění místa na kartách v PDA
    Od PepaR_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 12:41
  4. Jak ušetřit co nejvíce místa v RAM u MDAc?
    Od milan.smart_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 19:16
  5. přidání místa z ROM do RAM ??
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-11-2004, 22:28