Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: x51v a vic mista na RAM

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nejak nechapu a nebo jsem blbej, cim vam pomuze slouceni casti pametove karty s ROMkou (ktere IMHO ma X51v naprosto dostatek)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od beecher
    Nejak nechapu a nebo jsem blbej, cim vam pomuze slouceni casti pametove karty s ROMkou (ktere IMHO ma X51v naprosto dostatek)...
    Ja chci spojit RAM s pametovou kartou, tak aby tam bylo aspon 50mb na quake 3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To nepude a i kdyby slo, tak to nebude pouzitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    No, i kdyby se vám to povedlo, tak by stejně sotva běžel ten quake...už z principu výše. Pokud po tom tak toužíte, nechte si tam navařit 128MB RAM..sice se to citelně prodraží, nemluvě o tom jak by koukali v servisu (i když kdo ví, esli to nepokrývá nějaká total care), ale quake vám půjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od Malek
    OT :
    Citace Původně odesláno od Thomas.
    . Jeste Warcraft 2 vyzaduje 40mb jinak nejdou zvuky.
    Chodí ti ten Warcraft rychle ? I když dám SR vypnu hudbu(zvuky) a mám volných 30MB tak tj 4x pomalejší než na PC což je celkem nehratelný.
    Soft-reset, 30MB volnych, zadne nastaveni a jde mi to uplne krasne az na zvuky ktere tam nejsou vubec
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od Kája
    No, i kdyby se vám to povedlo, tak by stejně sotva běžel ten quake...už z principu výše. Pokud po tom tak toužíte, nechte si tam navařit 128MB RAM..sice se to citelně prodraží, nemluvě o tom jak by koukali v servisu (i když kdo ví, esli to nepokrývá nějaká total care), ale quake vám půjde
    To si radsi pockam rok a koupim to nove PDA na kterem pujde Call of Duty 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Jo, nedoplatíš se a o 5minutách zjistíš, že je to na pda nehratelný
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Call of Duty 2 mi na x51v jede naprosto bez problemu. Uz jsem to dojel do konce (accelerovana verze). Trosku kratky, ale jinak dobra parba.
    Nevi nekdo zda tu RAMku nekdo rozsiruje i v CR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od paveldvorak
    Call of Duty 2 mi na x51v jede naprosto bez problemu. Uz jsem to dojel do konce (accelerovana verze). Trosku kratky, ale jinak dobra parba.
    Nevi nekdo zda tu RAMku nekdo rozsiruje i v CR?
    Uz jsem to taky dohral. Tady v CR to asi nikdo nedela
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Diky za info. Docela jsem o te Ramce uvazoval. Jinak se mi totiz Axima z ruky davat nechce, ale obcas ho ta pamet limituje. Napr. Navigon 6 s mapou evropy (1.9GB) uz nezvladne vypocitat trasu a zkolabuje na nedostatek pameti (.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    A kolik mas volny pameti pred spustenim toho Navigona?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Vetsinou pres 29 MB, ani po soft resetu se o moc vice nedostanu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Ty RAMky je tam proste strasne malo. Kdyz jsem si v NetFrontu chtel otevrit recenzi Nokie E90 na www.mobile-review.com, tak jsem za zadnych okolnosti nemel dost pameti. Musel jsem si tam dat, ze to chci zobrazit bez fotek. Byl jsem fakt zklamanej. Nicmene se bojim, ze se s tim nic moc delat neda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    S tim Navigonem to je fakt smutny. Tvurci nejak spatne testovali. 64MB RAM ma dnes naprosta vetsina PDA, 30MB k dispozici je na hranici, takze pocitat s vic nemohli. Nezbyva nez jim poslat feedback na vyhledavaci algortimus.

    Ohledne NetFrontu, zase netreba resit extremy. PDA jsou dneska vykonny, ale desktop plne nahradit nemuzou. Graficky narocny stranky jsou delany pro prohlizeni na deskopu, chtit to po PDA je zvrhlost
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. OZi CE 2.19 zaměření místa
    Od japros v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2008, 09:01
  2. Nedostatek místa v X500
    Od Dilv_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 23:09
  3. Zjištění místa na kartách v PDA
    Od PepaR_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 13:41
  4. Jak ušetřit co nejvíce místa v RAM u MDAc?
    Od milan.smart_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 20:16
  5. přidání místa z ROM do RAM ??
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-11-2004, 23:28