Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Synchronizace firemni a soukrome posty

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Chtel bych mit stale u sebe aktualni mejly jak firemni tak soukrome.Synchronizaci ve firme sem uspesne udelal ale kdyz budu chtit to same udelat doma se soukromou postou kde zatim pouzivam outlook express zda to budu schopny odlisit v pda pripadne zda se mi vytvori nejake rozdilne adresare kdyz budu postu tridit?S tim souvisi i druha cast...k pda sem dostal i instalaci outlook ale jen v anglicek verzi ale ja bych rad ceskou existuje nejaka lokalizace pripadne moznost prevodu na ceskou?Nechcese mi instalovat office kdyz uz pouzivam Openoffice
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na Synchronizaci s OE doporucuji SyncExpress 3...

    Ne, lokalizace na MS PC programy neexistuje, vzdy se instaluje program v danem jazyce... S pouzitim SyncExpressu mi pak prijde zbytecne instalovat Outlook.
    BTW Soubeh MS Office (ci jeho casti) s jinym Office balikem naprosto bezproblemovy...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    nakonec sem teda nainstaloval outlook,ale narazil sem na problem kdy mi active sync vyhlasil ze muzu synchronizovat jen jeden postovni ucet => ze postu z domu do pda nedostanu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzu poprosit screenshot te hlasky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To je hlaseni o tom, ze posta se da synchronizovat pouze s jednim pocitacem/Outlookem, ktery tu postu prijima/odesila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    ale to jo anglicky celkem vladnu me jen zajimalo zda jde nejakym zpusobem synchronizovat na jednom pc firemni postu a na druhem soukromou tak abych je mel obe v pda.Treba kdyz po pripojeni na domaci pc odskrtnu volbu emailu z firemniho pc a po stazeni "domacich zprav" znovu zaskrtnu ve firemnim profilu postu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, kdybyste nepresel doma s postou na velky Outlook, ale pomoci toho SyncExpressu syncoval postu z toho OE, tak vse mohlo byt vyreseno...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. synchronizace posty v PDA s TheBat!
    Od vitek_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2006, 18:51
  2. Synchronizace jine posty nez z Outlooku
    Od Mac_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-04-2006, 22:12
  3. synchronizace jine nez dorucene posty?
    Od sandrushevegan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 15:03
  4. Synchronizace posty- ActiveSync, Ozehavy Problem!
    Od Banana_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 12-04-2005, 21:31
  5. synchronizace posty
    Od m.sachl v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-12-2003, 10:50