Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MDAc - Proc se mi nezobrazí bublina ze ZPRAVA BYLA ODESLANA?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    Dobrý de, nainstalovat jsem si program DKToday a od té doby mi nefunguje ta bublinka, kdyz se mi odesle sms
    Vzdy mi to napsalo do bubliny nahoře ZPRAVA BYLA ODESLANA ale ted nic, jen se odesle a hotovo.
    NEvíte nekdo jak to tam vrátit? Nebo budu muset odinstalovat program DKToday? Dekuji moc za rady
    Mám MDA Compact


    EDIT MODERATOR:
    Obdobný dotaz je také tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    Instalovat jsem programy DKToday, Phnone Alarm a dashboard ale nelibi se mi tak jsem je smazal. A od te doby mi to tohle delá, plus mi to nejakm způsobem zmenilo barvu diody ktera blika zlute kdyz mám signál ale ted bliká oranžově jako když se nabíji MDAC, nevíte jak to vrátit do původního nastavení?Dekuji moC
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    vyřešil by to hardreset? Akorat uz nevím jak se delá nemohu najít návod na MDAC kdesi sem ho zatratil
    Neztratil bych pri hardresetu prijate SMSky kontakty atd.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Predpokladam, ze tento stav trva i po obycejnem resetu (skryte tlacitko na spodni strane vedle konektoru pro sluchatka)
    Hardreset se na MDAC provede tak, ze behem normalniho resetu pridrzite jeste tlacitko pro zapnuti (cervene na prave strane).
    Pri hardresetu ZTRATITE VESKERA DATA ulozena v MDAC krome dat ulozenych ve Storage a ExtROM (paklize ji mate viditelnou). MDAC se vas na nic nepta a proste se hardresetuje tak POZOR. Po hardresetu se spusti zakladni konfigurace/instalace jako pri prvnim spusteni. Pro dalsi podrobnosti prosim vyuzijte zdejsi funkci "Hledat". Osobne bych to doporucoval jeste pred hardresetem :-)
    Oranazove blikani diody znamena krome nabijeni jeste nejakou zmeskanou udalost. MDAC (a myslim ze W2003 obecne) obcas blikaji bez nejakeho zvlastniho duvodu, protoze nedokazi nejakou udalost (notifikaci) spravne ukoncit. Obvykle na to pomuze obycejny reset (nikoliv hardreset) pripadne existuje software, ktery vam umozni databazi notifikaci zobrazit a pripadne upravit (to se tu taky resilo mnohokrat).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    No z ničehonic mi začla blikat normalne žlutě jak to má být, jen ta bublinka u sms kdyz byla odeslána se porád neobjeví..Celkem me to stve nevím jeslti byla sms odeslana nebo ne.

    A ëxituje nejaký způsob, jak zazálohovat data pred HardRessetem, data myslím SMSky, kontakty, ukoly, kalendár a vsechno. Mám tam hodně věcí i naplánovaných v kalendari dopredu a nechci o to prijít. Existuje na to nějaký software co by mi to po hardresetu nahral vse zpět tak jak to bylo?
    dekuji moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Zkus se podivat zda nemas v registru HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Inbox\Settings\SMSNoSentMs g=1
    Kdyz tak tu hodnotu zmaz nebo dej 0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    tak jsem to zkusil ale nejde to...asi budu muset Hardreset co?:-( A opravdu by mi to neslo vsechno nejak zazalohovat?
    Dekuji moc-.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    a zase blíká žlutě.
    Těma programama se mi to celé MDAC uplně po****lo :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zazalohovat pouze data samozrejme jde, treba synchronizaci do PC (sync na SMSky viz Jeyo Mobile) nebo pouzit nejaky sofistikovany zalohovaci program (Sprite Backup, SPB Backup, Sunnysoft Backup Manager), ktere umi zalohovat pouze vybrane soucasti...
    SMSky nedoporucuji, krome toho syncu, zalohovat, protoze se muze stat, ze po obnove nepujde odeslat zadna, jak se tak nekdy stava a jsou tady o tom diskuze...
    A uz vubec nedoporucuji zalohovat cele zarizeni anblok, protoze obnovou se tam chyba zanese znova...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    ok tak já jdu na HR
    dekuji za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    j@m j@m je offline
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    44

    OK. Můj problém odtraněn. Pomohlo
    Citace Původně odesláno od Saman
    Zkus se podivat zda nemas v registru HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Inbox\Settings\SMSNoSentMs g=1
    Kdyz tak tu hodnotu zmaz nebo dej 0.
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Uložený kontakt se nezobrazí ve zmeškaných hovorech
    Od MrPierc_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-07-2009, 15:46
  2. Jak ze zařízení odstranit hlášku Zpráva odeslána
    Od Zdenek Malinsky v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-01-2008, 11:26
  3. Instalace - nezobrazi nainstalovane aplikace
    Od oneill_sx1 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 21:19
  4. Nezobrazuje se bublina
    Od j@m v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 13:34
  5. Vadná bublina
    Od salvator_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2005, 11:50