Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Internet funguje, Skype ani ping nejde - pripojeni ActiveSync 4.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Zdravim,
    narazil jsem na podivny problem. Drive mi po pripojeni pda kabelem normalne fungovalo skype a tusim ze i pingovani bezne fungovalo. Nyni ale pripojim pda, funguje mi pouze internet a icq, ale skype a ping na cokoliv nejde. Kde muze byt problem? Pripojuji se k ActiveSync 4.1 CZ, firewall ve win vypnuty. Budu rad za kazdou reakci.
    Dik Tomas
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Guest

    Mam stejny problem doted jsem ho nevyresil (
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak seš připojenej na Internet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od karlic
    Jak seš připojenej na Internet?
    HW routerem, poskytovatel internetu - UPC. Na routeru zapnuty NAT, adresy pridelovany DHCPkem.

    Zarazi me, ze kdyz nastavim v sitove karty ip adresy rucne, nikde se zmena neprojevi, porad ma pdacko adresu 169.254.2.1..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Predpokladam, ze z PC se ne ty sluzby dostanes normalne. Zkontroluj si, kolik mas v sitovych karet v PC, mela by tam byt jedna navic po instalaci AS. Zkontroluj, jestli na ni nahodou nemas zapnuty firewall. Dale se mrkni do PDA, jak mas nastaveny proxy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od karlic
    Predpokladam, ze z PC se ne ty sluzby dostanes normalne. Zkontroluj si, kolik mas v sitovych karet v PC, mela by tam byt jedna navic po instalaci AS. Zkontroluj, jestli na ni nahodou nemas zapnuty firewall. Dale se mrkni do PDA, jak mas nastaveny proxy.
    V pc problem neni, firewall vypnuty, synchro s pc funguje, sluzby na pc funguji.
    Proxi v pda nastavim kde a jak? Na siti proxi nepouzivam. To by mohl byt ten problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Jeste jsem nerekl pomerne podstatnou vec a to model pda - FSC Loox 520 a Windows Mobile 5.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    35

    Jeste me napadlo - nemohl by tento problem spocivat v uzasnem programu FSC Connectmobility-e2c? Vyprsela zkusebni lhuta 30ti dnu a kdykoliv neco v tomto programu nastavim, veskery nastaveni siti ve windows se zmeni - napr. ted mi to smazalo seznam wifi siti (wifi profilu).
    Mam nevyuzity body na pocket choice, tak to mozna zkusim, predpokladam ze tam bude nejaka aktualizace.

    Jeste k proxy:
    v nastaveni proxy je polozka - tato sit se pripojuje k internetu. Tu jsem mel zapnutou a pokud do proxy serveru napisu jmeno pocitace, ke kterymu jsem pripojenej kabelem, tak pripojeni k internetu nefunguje vubec.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-04-2010, 17:20
  2. N560 - funguje vam v kolibce internet?
    Od frogale_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-07-2006, 22:56
  3. ActiveSync - nejde internet
    Od selskyrozum v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 15:52