Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Fotak u E-125

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    5

    Hoj...chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s fotackem u E-125ky. Me se to vzdicky pri spusteni programu sekne a nechceto fotit..ani tocit...jenom to zatuhne a dal nic.
    Tak jestli s tim nekdo nemate nejaky zkusenosti...
    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kdyz nam povite o tom, co vlastne mate a pouzivate za kamerku, urcite se sance na odpoved zvysi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    5

    No...je to JK-710DC. A ovladaci program pouzivam primo z dodaneho cd, co jsem dostal s E-125kou. Ale kdyz v programu zmacknu REC, nebo prepnu do rezimu fotoaparatu nebo naopak na kameru, tak se to sekne a pomuze jen PDA vypnout a vytahnout fotak ze slotu.

    Predem dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zkuste zazalohovat PDA, tvrdej reset a pak zkusit jen kameru s SW. Mozna to dela nejaka jina aplikace. Pokud stejne nejde, zkuste kontaktovat Fast s.r.o.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    5

    Fast s.r.o.? Ja se v tehle oblasti nejak moc dlouho neorientuju.....a tak ani nevim co je to zac. :? Jinak s tim tvrdym resetem....to uz jsem zkousel, ale furt to samo.

    Jeste jednou dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    importer a distributor Casia. Mozna je chyba ve fotaku, resp. v te CF karte. Tedy pokud nedelate chybu pri instalaci SW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    4

    Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nějaké programy nebo SW pro Cassiopeia E-115 s windows ce 3.0 a procesorem MIPS VR4121
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. fotak
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 18:34
  2. ET SDA WM6 a fotak
    Od josa_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-05-2008, 15:44
  3. Cleartype + foťák
    Od Bongo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2007, 23:29
  4. Fotak asi v haj........
    Od Budulman_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2007, 05:55