Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Instalace TomTom 5.21

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Naistaluju update tomtoma 5.21 vse chodi jak mam dohraju mapy z verze 5.0 a po spusteni programu mi cele pda vytuhne. Pokud smazu mapy na flash karte tak zase nabiha jen hlasi ze nemam zadne mapy?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    asi by bylo dobré napsat o jaký přístroj se jedná
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Sorry Asus A636N, ale neco podobneho mi to delalo i na FS N500
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Poradil bych ti, jen mi vysvětli výraz "dohraju mapy z verze 5.0"? Adam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Tam bude nejaka jina bota, verze 5.21 s mapami 5.0 beha bez problemu (akorat ze mapy jsou stare). Bud mas chybnou kartu (zkus jinou), nebo mas na karte nahrany blbe mapy, musi byt v rootu, slozka s nazvem mapy a obsahovat vybrane soubory (ktere uz je tady uvedeno v diskusi na nekolika mistech)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od kank
    Sorry Asus A636N, ale neco podobneho mi to delalo i na FS N500
    A na ty N500 jsi to nakonec rozchodil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Karta je vpohode mam tam spoustu dalsich navigacnich SW a vsechny jedou OK. Tomtom mam normal nahranej v pameti PDA a mapy na flashi. Mno ja vim v cem je problem (ps nemuzu to tu ventylovat, ale stejne by to melo chodit)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Jeste pokud mate TomToma kde mate nahranej tenhle soubor CurrentMap.dat (obsahuje umisteni map na flash pameti, podle meho je problem prave v tom, nemuze to najit nejak ty mapy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    tak si ho přepiš ( currentmap.dat ) na potřebené umístění map :-) ale obávám se, že zrovna v tomhle zakopaný úes nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Ale kde je umiteny na pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    Soubor currentmap.dat si TomTom přepisuje při každém výběru mapy, takže napoprvé stačí udělat i prázdný soubor s tímto názvem.
    (v ROM složka My Documents\TomTom)
    Důležitější je, že všechny mapy musí být v rootu karty, nikoli v podadresářích a alespoň jedna z nich odemčená.

    PS: pokud je ta 5-21 odněkud stažená jako "vyléčená", tak to při nedůvěryhodném zdroji může být i verze v poněkud zlomyslné úpravě, kdy neviditelnost map nemusí být to nejhorší, co dělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Muzes mi jeste napsat co je presne v tom souboru (jak ta cesta vypada-presne)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Tak jsem na to prisel Adresar tomtom vubec v dovumentech neexistuje. Kdyz jsem ho vytvoril a nahral tam ten soubor tak vse slape jak ma to byla ale drina asi jsem u toho zestarnul o 50let
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Mám dotaz kolik zabere místa na kartě TomTom 5 navigator pouze s českou mapu? Někde jsem četl, že nelze nainstalovat podruhé a já mám pouze 128MB kartu, tak bych nerad aby mi to v půlce kykslo a pak už nic! díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nevim proc by nesel aninstalovat podruhe, ja osbne uz jsem ho instaloval nekolikrat.
    Jinak k velikosti, TomTom je rozdelny do nekolika slozek, aplikaci mam v zarizeni a mapu na karte (jinak co ti brani poridit si vetsi kartu, ja mam 2 Gb za cca 2000, coz si myslim je slusne)
    V zarizeni
    hlasy - 750 kB
    navigace z kontaktu - 131 kB
    aplikace - 2 753 kB
    pluginy - 150 kB, cili v souctu nejake 4 MB
    Na karte
    mapa PL-CS-SK-HU - 54 314 kB
    "Toz tak "
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. instalace Tomtom 6 - E-TEN M700
    Od Petr Lehmann v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 06:14