Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Instalace TomTom 5.21

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Milane, takhle okate davat najevo ilegalnost produktu... :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Při instalaci Tom Tom 5 navigator mi po zadání položky ,,instalace aplikace" vyskočí okénko ,,setup.exe - Chyba aplikace" ,, Instrukce na adrese 0x0044232b odkazovala na adresu paměti 0x0000000000. S pamětí nelze provést operaci: read.

    Klepnutím na tlačítko OK ukončete prog......... atd
    Samozřejmě nic se neinstaluje!
    Nevíte co stím? díky. Mám Mio A701 WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To Beecher - to jsi spatne pochopil, instaloval nekolikrat, ale na to same zarizeni, dost experimentuju, takze jednou za cas mi nezbyde nez udelat HR a instalovat vse dulezite znova. Tak asi tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Chces mi snad tvrdit, ze tohle "mapa PL-CS-SK-HU" mas legalne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To Beecher : A ona mapa PL-CZ .... jde nekde koupit legalne ???? Ale nechme toho, je to trochu OUT zde v tomto vlaknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jiste, ze jde koupit. Ale pouze pri koupi zarizeni zvaneho TomTom ONE.
    Tzn. TomTom Navigator 5 s touto mapou proste neni mozne legalne vlastnit a pokud se nepletu tak jak 571 DE_AT_CH_PL_CZ mapa (200 MB?), tak 632 DE_AT_CH_PL_CZ mapa (450 MB) maji rozhodne vice. Tzn. tve tvrzeni, ze mas na karte pouze 54 MB mapu se nemuze zakladat na pravde a uvadis lidi v omyl. Toz tak.

    Edit MilanSU : Beecher ma samozrejme pravdu, pouzivat mapu PL-CZ-SK-HU neni legalni, omlouvam se za "uvedeni v omyl".

    To tofik: Stahnete si update na verzi 5.21 a tu nainstalujte, nesnazte se instalovat verzi 5.0, ktera je na CD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Mam mensi problem, pri zapnuti pridanych bodu zajmu se mi zacne vyrazne sekat prekleslovani mapy. (zapnul jsem jich asi 10 ) je to normalni

    Ps asi nestiha procesor
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ano to je normalni, hlavne taky zalezi kolik obsahuji ty zvolene BZ bodu. Ja pokud jsem to drive pouzival, tak pokud mel BZ tak kolem 1300 POI uz byl problem s prekreslovanim.
    Takze doporuceni :
    1. nech si zobrazovat pouze BZ, ktere te v tu chvili zajimaji, pokud jich das hodne, je stejne mapa neprehledna .....
    2. vytvor si vlastni POI.DAT dle navodu na www.poi.cz a mas po problemech, pak si jich muzes zobrazit kolik chces
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    Nejdou mi doinstalovat mapy do TT 5.21, hned po vložení cd s mapami to píše, že není dostatek místa v cílovém adresáři, mám sice jen 128mb kartu ( jo budu kupovat 1G ) Ale překvapilo mě že to napsalo ikdyž jsem neměl PDA připojeno!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No nemam to ted u sebe, ale na 128 skutecne toho moc nedas.
    EDIT : ted jsem se dival, nejakou mapu v ne plus verzi by jsi tam mohl dostat, treba GB ma asi 102 MB, ale predpokladam ze te zajima CZ, takze musis pockat az ti dorazi 1 GB karta
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Jen informativne me vrtá hlavou,jak to je s instalaci update 5.21.
    Kdyz si ho stahnu z of.str. nainstaluji, nakopiruji mapu na kartu, tak mi to jede na Yakumu s integrovanou GPS,ale na MDA VAriu ne, kde je GPS spojena pres BT.
    Je asi potreba mit nainstalovanou verzi 5,jak jsem mel drive,protoze tam se nainstaluji i ovladace pro GPS (myslim 5 veci), ale pri instalaci updatu 5.21 jen 2,nemam u sebe MDA,tak nevim presne kolik.
    Jak to tedy je???? Diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Neni potreba instalovat starsi verzi... Mam nainstalovanou 5.21 primo a funguje to normalne...
    Mate vytvoreny odchozi COM port? http://czaxim.wordpress.com/2006/03/...dows-mobile-5/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    43

    zakoupil jsem si 1G SD kartu do MIa A701 a nejde mi nainstalovat TomTom, z oficialnich stranek TOMTOM jsem si stahnul update TomTom 5.21, nainstaloval jsem ho na Mio, pak jsem vlozil do mechaniky cd s mapami TomTom navigator 5 a hned po vlozeni do cdmechaniky mi to napise ze neni dostatek mista v cilovem adresari, cim to je, mam nekde neco spatne nastaveno?

    nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Beechere, myslím, že mapu 6.45 LZE LEGÁLNĚ používat v TTN 5. Pokud si ji LEGÁLNĚ koupíš s TomTom One, vztahuje se na ni vlastnické právo, podle kterého jí můžeš DAROVAT, ZNIČIT, DRŽET, ZTRATIT, atd, s omezeními, jako kopírovat, apod. Potom, jestli si jí nahraješ třeba do PDA, není to nelegální. Žádná smlouva tě přece nemůže omezovat va smyslu "používejte mapu pouze způsobem k tomu určeným". (hypotetická úvaha: reakce na názor, že mapu 6.45 NELZE legálně používat s TTN 5 - nechci prudit, jsem uživatel - elév ) Adam
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vlastnicke pravo? A autorske ne?

    S koupi TomTom Go One maximalne ziskavam pravo tu mapu UZIVAT (licenci na uziti) v zarizeni, ktere jsem zakoupil. Doporucuji si obcas precist licencni smlouvy. Pokud si kupuji nejaky software, vzdy se jedna o u koupi licence na uziti danym zpusobem, ktery je vyjadren v licencni smlouve, nikoliv koupe softwaru do vlastnictvi (tak si maximalne kupuju ten HW)...

    BTW Kdyz ma clovek jedno nebo druhe, malokdy si kvuli navigaci poridi to prvni nebo to druhe...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. instalace Tomtom 6 - E-TEN M700
    Od Petr Lehmann v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 07:14